Deputaţii îşi cumpără maşini de teren. Ce sumă colosală vor costa

image
Camera Deputaţilor vrea să cumpere, prin licitaţie deschisă, 15 autoturisme 4x4, pentru înnoirea parcului autoFOTO: adevarul.ro

Nu mai știu pe ce să dea banii! Deputații își cumpără mașini 4x4. ”Autovehiculele fiind de generaţie nouă contribuie la reducerea costurilor de mentenanţă, a consumurilor de carburant, precum şi la creşterea siguranţei rutiere”, justifică Secretariatul Camerei Deputaţilor.

Camera Deputaţilor vrea să cumpere, prin licitaţie deschisă, 15 autoturisme 4x4, pentru înnoirea parcului auto.

Cât vor costa noile mașini 4x4 pentru Camera Deputaților

Camera Deputaţilor urmează să achiziţioneze 15 autoturisme cu tracţiune integrală (4x4) pentru înnoirea parcului auto. Secretariatul Camerei Deputaţilor specifică în fişa de sarcini că autoturismele ce urmează să fie cumpărate trebuie să fie fabricate în 2019, scrie adevarul.ro.

Suma maximă pentru achiziţie este de 1.136.974 lei, echivalentul a circa 240.000 de euro. Parcul auto al Camerei are 104 autovehicule, cumpărate în anii 2005, 2013 şi 2016, potrivit unui anunţ publicat în SEAP.

"În structura parcului auto sunt cuprinse 62 autoturisme Dacia Logan achiziţionate în anul 2005, 50 autoturisme Dacia Duster achiziţionate în anul 2013 şi 2 autoutilitare Dacia Dokker achiziţionate în anul 2016. Având în vedere vechimea autoturismelor Dacia Logan şi uzura normală a acestora, unele din autoturisme au fost retrase din circulaţie. Pentru desfăşurarea activităţii în condiţii optime şi pentru a satisface nivelui cerinţelor instituţiei este necesară întinerirea parcului şi achiziţionarea de autoturisme noi", prevede caietul de sarcini din anunţul în SEAP.

Autoturismele noi vor ajuta la desfăşurarea activităţii Camerei Deputaţilor în condiţii optime şi "satisface cerinţele instituţiei", scrie adevarul.ro.   "Autovehiculele fiind de generaţie nouă contribuie la reducerea costurilor de mentenanţă, a consumurilor de carburant, precum şi la creşterea siguranţei rutiere" , mai notează secretariatul Camerei Deputaţilor în caietul de sarcini.   Anunţul de participare la licitaţie a fost postat pe 25 septembrie, iar data limită pentru depunerea intenţiilor de participare la licitaţie este 21 octombrie. Contractul de achiziţie pentru cele 15 autoturisme va fi încheiat pe o perioadă de doi ani, fără posibilitate de reînnoire, explică Secretariatul Camerei Deputaţilor.

Citește și:

Decizie definitivă: Rovana Plumb nu este aptă pentru funcția de comisar european

Rovana Plumb NU va fi comisar european? Are probleme cu declarația de avere

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
andreea esca si alexia eram
7 front elvetianca pensiune jpg
BeFunky collage (22) jpg
Șoșoacă la protestul AUR Piața Victoriei 2 octombrie 2022 FOTO Inquam Photos Octav Ganea
Baltic Pipe FOTO Shutterstock
image
image
image
image
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
rapper rus   mrwalkie Instagram  jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg