Deputatul PSD Călin Matei: ”Pune-ţi mâna pe carte!”

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

”Dacă tăceai, filosof rămâneai!”, spune o vorbă din popor. Se potrivește de minune deputatului PSD de Maramureș Călin Matei. Acesta a transmis un mesaj elevilor, în prima zi de școală: ”Pune-ţi mâna pe carte!”.

Deputatul PSD de Maramureş Călin Matei le-a transmis elevilor un mesaj în prima zi a noului an şcolar, în care le spune că nici lui nu i-a fost dragă şcoala, dar că nu a avut ce face şi îi îndeamnă: ”Pune-ţi mâna pe carte!”.

Mesajul, plin de greşeli gramaticale, a fost postat de Călin Matei pe Facebook, scrie news.ro.

”Nici mie nu mi-a fost draga şcoala, ca la majoritatea dintre voi. Da nu am avut ce face, tot ca majoritatea dintre voi! Până la următoarea vacanţă, pune-ţi mâna pe carte, fiţi cuminţi şi nu fumaţi in budă! Succes!”. Ulterior, el şi-a editat mesajul şi a scris corect ”Puneţi mâna pe carte”, scrie news.ro.

simeon stalpnicul png

Cine este Călin Matei

Călin Matei (51 ani) este deputat PSD din 2012, aflându-se la cel de al doilea mandat, parlamentar de Maramureş. Deputatul spune că a studiat la mai multe facultăți: de Mine, Politologie, Management Internațional și că este și economist. Toate aceste studii le-ar fi făcut în 14 ani, între 1990 și 2004.

image
image
image
image
image
image
Medic doctor spital FOTO Shutterstock jpg
fericire pexels jpg
62264654 jpg
sarpe shutterstock 2259389283 jpg
calendar ortodox 2021 8 iunie sf teodor stratilat png
actrita freepik jpg