Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa și-a rupt nasul. A vrut să facă un selfie

Ultima actualizare:

    Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa (74 ani) a șocat luni, 15 octombrie, când a apărut la Palatul Parlamentului cu nasul rupt și plin de vânătăi pe fațăFOTO: adevarul.ro
Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa (74 ani) a șocat luni, 15 octombrie, când a apărut la Palatul Parlamentului cu nasul rupt și plin de vânătăi pe fațăFOTO: adevarul.ro

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa (74 ani) a șocat luni, 15 octombrie, când a apărut la Palatul Parlamentului cu nasul rupt și plin de vânătăi pe față. În stilul său caracteristic, a explicat că a vrut să facă un selfie cu farul de la Sulina și a căzut în nas.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a reuşit să sperie pe toată lumea luni (15 octombrie) când şi-a facut apariţia la Palatul Parlamentului cu o faţa şifonată rău, plină de vanătăi şi cu nasul bandajat.

În stilul său caracteristic, adică ”întortocheat”, Nicolae Bacalbașa a explicat cum s-a petrecut accidentul. ”Nu e o dispută politică, nici în interiorul partidului, nici cu haştag rezist. Este un banal accident. După părerea mea, aveam cam 50% şanse să se încheie mortal”, a povestit Nicolae Bacalbaşa pentru Mediafax.

”În timp ce făceam poze la vechiul far din Sulina, Sulina fiind izolată de orice centru medical şi cu acces numai pe apă, deplasându-mă – greşeală, desigur – cu aparatul fotografic la ochi un metru jumate, nu mai mult, m-am împiedicat de un prag şi m-am prăbuşit cu toată greutatea mea, care e destul de mare, cu gâtul întins şi cu mâinile fixate pe aparat. Deci am lovit cu fruntea cimentul. Noroc că nasul, care e o proeminenţă, chit că s-a rupt, m-a protejat”, a adăugat PSD-istul.

În urma accidentului de la Sulina, Bacalbaşa trebuie să îşi pună pivol la un dinte, iar nasul nu îi va mai fi ”chiar artistic”.

Deputatul a fost găsit de poliţistii de frontieră şi dus la UPU. ”Viaţa e legată cu aţă. Poţi să mori uite aşa”, a concluzionat Bacalbaşa.

Cine este Nicolae Bacalbașa

  • Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa (74 de ani) este medic specialist și șeful Secției de terapie Intensivă la Spitalul Județean Galați.
  • Este și profesor universitar la Facultatea de Medicină a Universității ”Dunărea de Jos, din Galați.
  • De asemenea, este scriitor de beletristică, cu opt cărți publicate.
  • Din 2012 a intrat în politică, iar la alegerile parlamentare din 2016 a fost ales deputat PSD.
  • În luna mai 2017, s-a remarcat prin folosirea de ceea ce presa a denumit „gesturi obscene şi vocabular suburban”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net