Detalii cutremurătoare despre dublul asasinat de la Iași. Tânărul ucis cu 17 lovituri de cuțit era un prosper afacerist

Ultima actualizare:

    Youssef și Ioana, studenții la Medicină care au fost omorâți într-un cartier din orașul Iașifotografii: Facebook
Youssef și Ioana, studenții la Medicină care au fost omorâți într-un cartier din orașul Iașifotografii: Facebook

Noi detalii ies la iveală în cazul dublului asasinat de la Iaşi. Cei doi tineri găsiţi morţi în vila din cartierul Moara de Vânt au fost găsiţi în dormitorul casei, ei fiind ucişi cu zeci de lovituri de cuţit. Atacatorul ar fi încercat apoi să incendieze trupurile, dar nu a reuşit. 

Sâmbătă (11 decembrie), Youssef A. (25 de ani) şi Ioana B. (23 de ani) au fost găsiţi morţi în vila lor din zona Moara de Vânt, din Iaşi. Anchetatorii au ajuns la concluzia că cei doi studenţi la Medicină au fost ucişi cu bestialitate în dormitor, cu un cuţit. Pe trupul tânărului marocan au fost descoperit 17 lovituri de cuţit, iar pe trupul iubitei sale, 35. Conform bzi.ro, cei doi ar fi fost ucişi în somn. Din primele cercetări, se pare că autorul a folosit acelaşi cuţit. El a încercat apoi să ardă trupurile, punând un foc la parterul vilei. În urma incendiului, mai multe probe au fost distruse. În dormitor a fost găsită o cantitate imensă de sânge, iar la parter, o pisică moartă, care probabil s-a intoxicat cu fum. 

Au fost deja audiate mai multe persoane, iar anchetatorii au ridicat imagini de pe camere de supraveghere din zonă. În plus, în weekend a fost efectuată necropsia ambelor cadavre. 

Tânărul ucis avea o afacere de succes în Belgia

Youssef A. avea 25 de ani și era student la Medicină, la Iași. Tânărul marocan avea o afacere care mergea bine în Belgia: el avea un site de vânzări care îi aducea destul de mulţi bani. El a cunoscut-o pe Ioana B., de 23 de ani, şi ea studentă la Medicină. S-au îndrăgostit şi au decis să se mute împreună, însă la scrut timp după au fost ucişi în vila pe care o închiriaseră. 

Familia tânprului a alertat poliţia

Trupurile celor doi au fost descoperite sâmbătă de poliţie, când oamenii legii au fost alertaţi de familie că Youssef şi Ioana nu se ajunseseră la aeroport cu o zi înainte, pentru a pleca în Belgia.  „În cursul nopții de 10 spre 11 decembrie 2021, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași a fost informat cu privire la faptul că, într-un imobil de pe strada Moara de Vânt, au fost găsite două cadavre. S-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat. S-a stabilit că persoana decedată de sex masculin, în vârstă de 25 de ani, cetățean marocan, era student la Universitatea de Medicină si Farmacie din Iași, iar persoana decedată de sex feminin, în vârstă de 23 de ani, era prietena primului", a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Doi suspecţi au fost duşi la audieri, dar eliberaţi de anchetatori

Două persoane suspecte au fost ridicate de către anchetatori în cursul zilei de sâmbătă, dintr-un cămin din Iaşi, şi au fost duse la audieri. Cei doi bărbaţi au fost eliberaţi ulterior de către anchetatori. Totodată, procurorii au început urmărirea penală in rem în acest caz, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

Citeşte şi:

Povestea tinerilor uciși la Iași. Cine sunt cei doi studenți la Medicină, care au avut parte de un sfârșit cumplit

Detalii macabre legate de cei doi iubiți găsiți fără viață într-o vilă din Iași. Au avut parte de o moarte violentă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net