Detalii macabre legate de cei doi iubiți găsiți fără viață într-o vilă din Iași. Au avut parte de o moarte violentă

Ultima actualizare:

    Doi tineri, de 25 și 23 de ani, au fost uciși în IașiFoto: aloiasi.ro
Doi tineri, de 25 și 23 de ani, au fost uciși în IașiFoto: aloiasi.ro

Criminaliștii din municipiul Iași au dat cu ochii de scene îngrozitoare într-un imobil din cartierul Moara de Vânt. Alertați că într-o casă există două cadavre ale unor tineri, aceștia s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetările.

Un tânăr de 25 de ani, de origine marocană, student la Facultatea de Medicină și Farmacie, și iubita lui, Ioana, în vârstă de 23 de ani, și ea studentă la Medicină, au fost găsiți înjunghiați în gât, spate și mâini, iar apoi trupurilor lor li s-a dat foc. Cei doi ar fi trebuit să ajungă în Bruxelles în ziua în care au fost descoperiți fără viață.

Ce spun vecinii

Vecinii au declarat că în cursul zilei de 8.12.2021, în curtea imobilului a fost observat un străin, cel mai probabil marocan, aflat în stare de ebrietate şi care făcea scandal. Doi studenţi marocani, care urmează cursurile Universităţii Tehnice „Gh.Asachi”, au fost duși la audieri. Deocamdată nu s-a stabilit făptașul. 

Primele concluzii ale anchetatorilor

"În cursul nopţii de 10/11.12.2021, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a fost informat cu privire la faptul că, într-un imobil din mun.Iaşi, str. Moara de Vânt, au fost găsite două cadavre. S-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, prevăzută de art.188 alin.1 – art.189 alin.1 lit.f Cod penal.

Până la acest moment procesual s-a stabilit că persoana decedată de sex masculin, în vârstă de 25 ani, cetăţean marocan, era student la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, iar persoana decedată de sex feminin, în vârstă de 23 ani, era prietena primului.

Descoperirea a fost făcută de către organele de poliţie care au fost informate cu privire la posibila dispariţie a tânărului student care, în cursul zilei de 10.12.2021, ar fi trebuit să ajungă, cu avionul, la Bruxelles.

Cadavrele prezentau urme de violenţă, iar în imobil s-au identificat urme de ardere.

Cercetările continuă pentru identificarea autorilor faptei pentru care s-a dispus începerea urmăririi penale",  a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, scrie bzi.ro.

Cei doi tineri găsiți morți în Iași stăteau cu chirie

Victimile închiriaseră casa din cartierul Moara de Vânt  de la proprietariul Florin Pleşca, plecat la muncă în Irlanda. Potrivit publicației citate, în zonă, chiria lunară variază în jurul sumei de 1000 de euro, ceea ce ne face să credem că cei doi studenți aveau o situație fiannciară bună. Contactat de reporterii BZI, Florin Pleșca a refuzat orice discuţie. De administrarea imobilului se ocupa mama proprietarului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net