Detalii sfâșietoare despre înmormântarea Alinei, fata ucisă de cea mai bună prietenă. În ce o va îmbrăca familia, pe ultimul drum

Alina, tânăra ucisă de către cea mai bună prietenă, în Mangalia, va fi înmormântată joi, în satul natal Buda, din Vaslui. Rudele fetei au venit ieri la Mangalia pentru a ridica trupul copilei, urmând ca aceasta să fie înmormântată în rochie de mireasă. Între timp apar noi amănunte despre mobilul crimei şi scenariul prin care credea făptaşa, cea mai bună prietenă a victimei, că o să scape. 

Rudele au ridicat  ieri corpul  neînsufleţit  de la morgă. FOTO: Adevărul
Rudele au ridicat ieri corpul neînsufleţit de la morgă. FOTO: Adevărul

„Cu părere de rău pentru situaţia asta de necrezut, tind sa spun ca sora mea, Alina Elena va fi înmormântată în satul Buda, în joia aceasta! Cei care puteţi şi doriţi sa o conduceţi pe ultimul drum sunteţi aşteptaţi cu drag. Dumnezeu sa o ierte!” a transmis Ionuţ Ciobanu, unul dintre fraţii Alinei conform replicaonline.ro.

În timp ce procurorul care a anchetat-o pe criminală spune că aceasta a pus victima în propriul geamantan, a luat liftul şi jos a fost ajutată de un coleg să urce bagajul în taxi, nimeni nu recunoaşte ajutorul involuntar. ”Loredana a aruncat-o pe Alina de la etaj şi apoi a pus-o în geamantan jos, în iarbă”, a spus un coleg de-al celor două fete, conform stirileprotv.ro. Un alt coleg a dezvăluit că a auzit ţipete din camera fetelor, a bătut la uşă însă nu i s-a deschis. „Mi-a răspuns o voce care a spus «dorm!». Apoi, am plecat şi nu am mai auzit nimic”, a povestit un coleg de muncă, vecin de palier cu cele două fete. 

Alina începea  clasa a 12-a. FOTO: Facebook
Alina începea clasa a 12-a. FOTO: Facebook

Alina mai fusese bătută de ucigaşa ei

La scurt timp după ce a comis fapta, Loredana Atănăsoaie a pus la cale un plan pentru a-şi ascunde urmele. Voia să inducă ideea că Alina a plecat spre Vaslui, dar s-a oprit în parc să fumeze şi acolo ar fi fost omorâtă. Conform reconstituirii făcute de anchetatorii din Constanţa, Loredana a luat telefonul Alinei şi i-a trimis un mesaj iubitului acesteia, în care a scris “vreau să ne despărţim. Nu mai suport vina că te-am înşelat. Găseşte pe cineva mai bun”. 

A băgat-o pe prietena ei într-un geamantan şi a plecat cu el pentru a scăpa de cadavru. Iniţial, a vrut să vină la Vaslui, însă s-a răzgândit când taximetristul i-a spus că nu poate să efectueze o cursă atât de lungă. Atunci i-a spus să o lase într-un parc. Simţind că ceva nu e în regulă, iubitul Alinei i-a scris partenerei sale: “Ce s-a întâmplat? De ce nu dormi?”, iar apoi a sunat-o, însă nu i s-a răspuns la telefon. “De ce zici asta? Răspunde, te rog. Ştiu că nu sunt destul de bun, dar, na, e decizia ta”, a continuat să îi scrie tânărul. Criminala a continuat să scrie de pe telefonul Alinei: “Plec acasă. Am plecat deja. Mă opresc în parc să fumez o ţigară şi după iau un taxi până la gară. Ai grijă de tine, Sergiu”. Planul fetei era să-i ducă pe anchetatori pe o altă pistă, şi anume că Alina a plecat acasă, iar pe drum a fost omorâtă. “Nu am înţeles ce e cu tine. Ce s-a întâmplat? Ai zis că te culci. Te-ai certat cu Loredana?”, a insistat tânărul. Acesta a continuat să o sune, însă în zadar, spun jurnaliştii de la vremeanoua.ro.

 Loredana, prietena  criminală, a fost  prinsă în câteva ore. FOTO: Adevărul
Loredana, prietena criminală, a fost prinsă în câteva ore. FOTO: Adevărul

Mătuşa Alinei, care s-a ocupat de creşterea şi educaţia ei, a rupt tăcerea. Femeia spune, cu lacrimi în ochi, că nepoata sa i-a mărturisit abuzurile la care era supusă de Loredana, cea mai bună prietenă a ei. Victima a avut curajul de a merge în faţa patronului hotelului în care lucra şi de a-i spune că este supusă violenţelor fizice de către colega sa de cameră. „I-am zis să meargă să se ducă la patron, s-a dus, i-a povestit că Loredana o agresează, trânteşte, izbeşte şi patronul n-a băgat-o în seamă. Şi zicea Alina: «nu mă bagă în seamă patronul»”, a povestit mătuşa Alinei pentru sursa citată. Mama victimei confirmă că fetele nu se înţelegeau. „Ultima oară când am vorbit cu Alina a fost de ziua mea, joi – 3 august, mi-a spus că vine acasă şi o aşteptam. Loredana a luat-o la Constanţa. Alina mi-a spus că s-a certat o dată cu ea şi nu a mai lăsat-o să intre în cameră. Aşa a vrut ea, că avea relaţii cu patronul de acolo. Nu ştiu ce a avut în cap de a făcut aşa ceva. Nu părea să fie capabilă de un astfel de gest. Avea invidie pe Alina, că vorbea cu un băiat”, a declarat mama Alinei Ciobanu. 

Mama criminalei ştia că fetele se certau

Şi mama criminalei a confirmat că fetele nu se înţelegeau. Petronela Săndulachi, mama Loredanei a dezvăluit presei locale din Vaslui că tensiunile dintre cele două fete erau legate, în principal, de un conflict legat de un băiat - iubitul tinerei, Ionuţ. Ea a mărturisit că cele două tinere au avut încăierări în trecut din cauza acestui motiv şi că au ales chiar să-şi schimbe programul de lucru pentru a evita să se intersecteze în apartamentul pe care îl împărţeau, în speranţa de a reduce conflictele.

Cadavrul Alinei, găsit sub o bancă 

FOTO: Dobrogea.tv
FOTO: Dobrogea.tv

Era ora 5.30 în dimineaţa de duminică. Un pescar care traversa în zori parcul Tosca din Mangalia a zărit un corp sub o bancă. S-a apropiat şi când şi-a dat seama ce este, a strigat după ajutor. „M-am speriat prima dată când am văzut că e o fiinţă umană. Am dat s-o trezesc, că poate o fi drogată, cine ştie. N-a mişcat deloc. Eram speriat. N-am reacţionat să mai sun la salvare, am strigat după doi băieţi pe care i-am văzut la câţiva metri, în parcare”, a povestit şocat bărbatul pentru dobrogeat.tv. Poliţiştii au descoperit că victima era o fată de 18 ani din Vaslui, desfigurată cu un corp dur şi cu gâtul tăiat. După şase ore a fost identificată autoarea faptei, tot o adolescentă din Vaslui, cea mai bună prietenă a victimei. Cele două lucrau ca şi cameriste la un hotel din Saturn unde erau şi colege de cameră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net