Detalii sfâşietoare în cazul sportivului ucis de interlopi. A murit sub ochii soţiei şi copilului

Cristi Gălbenuşe şi soţia sa jpeg
Cristi Gălbenuşe şi soţia sa

Cristi Gălbenuşe, boxerul de performanţă care a murit la 24 de ani după ce a fost înjunghiat mortal, era proaspăt căsătorit şi de o lună devenise tătic.

El a murit după ce a fost chemat să intervină într-un scandal provocat de ţigani şi a fost înjunghiat mortal, sâmbătă dimineaţă, într-un club din Slatina.

Vasile Gălbenuşe, tatăl său, a povestit, cu lacrimi în ochi, că fiul său a fost ucis chiar sub ochii soţiei, cu care avea un bebeluş. Bărbatul a fost anunţat prin telefon că Cristi fusese atacat şi a sosit la locul crimei sperând că îl va găsi în viaţă, dar nu a putut decât să asiste neputincios la manevrele de resuscitare, în timp ce simţea cum copilul îi moare în braţe. Tatăl sportivului susţine că de fapt fiul său era urmărit de mai multă vreme de clanul de ţigani.

Mai mult, Vasile Gălbenuşe este convins că totul a fost premeditat şi că fiul lui a fost asasinat.

Adunaţi în faţa morgii de la Spitalul Judeţean din Slatina, zeci de prieteni şi rude ai lui Cristi Gălbenuşe digeră cu greu cele petrecute. Tatăl său a reuşit să găsească puterea să discute cu reporterii România TV şi a povestit că fiul său a fost înjunghiat direct în inimă şi a murit aproape instantaneu.

"Am fost anunţat la telefon veniţi repede că l-au omorât nişte ţigani pe Cristi. Când am ajuns, el era deja mort, avea tăieturi la inimă, pe faţă, pe spate... Au lăsat copilul cu soacra lui Cristi şi s-a dus cu soţia la terasă să bea un suc. Ăştia l-au căutat şi au găsit motivul. A fost premeditat totul, ăştia s-au înarmat, au căutat să declanşeze un conflict şi mi-au omorât copilul. L-au omorât sub ochii soţiei lui", a povestit Vasile Gălbenuşe, care pare împietrit de durere şi nu vrea decât ca fiului său să i se facă dreptate, potrivit RomaniaTV.

cub florin zamfirescu png
BeFunky collage (18) jpg
mugur mihaescu jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
Rica Raducanu, Facebook jpg
Tudor Dinu semnand Revolutia greaca jpg
pompieri romani in grecia foto igsu
image
image
image
image
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg