Detalii șocante despre incidentul din Vama Veche. A fost provocat de un colonel în rezervă care venise la mare înarmat

Ultima actualizare:

Un tânăr de 21 de ani a fost împușcat vineri seara în Vama Veche de un bărbat de 50 de ani, declanșând o desfășurare de forțe impresionantă. Tânărul, rănit la picior, a fost transportat la spital. Agresorul a ținut patru ore autoritățile pe jar.

image

Agresorul, colonel în rezervă

Totul a pornit de la muzica dată prea tare. Bărbatul, un colonel în rezervă, în vârstă de 50 de ani, a cerut unui tânăr să dea muzica mai încet. Martorii, citați de Adevărul au spus că inițial a fost un conflict banal între mai mulți tineri care au pus muzică tare în camping și un turist de 50 de ani, care voia să se odihnească.

Numai că turisul deranjat de decibeli a scos un pistol de calibrul 9 milimetri și a tras în beton. Proiectilul a ricoșat și l-a rănit pe un tânăr în picior.

A început nebunia

Ambulanțe, polițiști, pompieri și-au făcut apariția în câteva minute la fața locului. Tânărujl rănit a fost transportat la spital, dar agresorul a ținut autoritățile 4 ore în priză amenințând că se se omoară.

„Își punea pistolul la cap, își punea pistolul la gât, mai bea din bere” a declarat o turistă martoră la incident, potrivit Adevărul.

„A crezut că l-a omorât pe băiatul acela...”

„Am înțeles că omul avea permis de port armă și că nu ar fi vrut să facă rău cuiva. Apoi el a crezut că l-a omorât pe băiatul acela și de aceea voia să se omoare și el”, a povestit și angajata unui magazin din zonă.

„Era blindat de poliție aici, nu am văzut în viața mea atâtea mașini”, a spus un alt turist.

Patru ore au durat negocierile între autorități și bărbatul care tot timpul a ținut arma amenințător asupra sa.

Este neclar de ce a venit în vamă înarmat

În cele din urmă, omul a predat arma polițiștilor și a fost condus la sediul poliției. În vârstă de 50 de ani, colonel în rezervă, omul venise singur la mare cu motocicleta. Polițiștii nu au putut să afle de ce bărbatul a venit cu pistoul de calibru 9 mm asupra sa, pe care o deține legal.

Potrivit polițiștilor, bărbatul a fost dus la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, pentru a fi examinat din punct de vedere neuropsihic.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, uz de armă letală fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare”, a transmis IPJ Constanța.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net