Detalii șocante din autopsiile victimelor de la Iași: Ioana a fost înjunghiată de 33 de ori

Ultima actualizare:

    Ioana Vanes Burlacu era studentă la IașiFoto: arhiva personală
Ioana Vanes Burlacu era studentă la IașiFoto: arhiva personală

Noi detalii terifiante despre crima care a îngrozit România! Cuplul ucis în vila din Iași a avut parte de un sfârșit extrem de violent. Ioana Vanes Burlacu și iubitul ei marocan, Youssef Ajniyah, au fost omorâți cu bestilitate. Suspectul principal este marocanul Ahmed Sami El Bourkadi, colegul celor doi la UMF Iași. Directorul IML Diana Bulgariu a prezentat rezultatul autopsiei în cazul victimelor.

Vorbim de două cazuri de agresiune. Persoana de sex feminin prezenta 33 de plăgi înțepat-tăiate, iar persoana de sex masculin prezenta 17 plăgi înțepat-tăiate cu atingerea organelor vitale. Nu s-a identificat prezența alcoolului, cel puțin la persoana de sex feminin. Nici testele preliminare pentru droguri nu au ieșit pozitive. Nu există urme de incendiere. Persoana de sex masculin avea pe spate anumite leziuni care bănuiesc că la o examinare la fața locului au putut conduce la tentativa unei incendieri, dar nu existau urme de incendiere”, a declarat Diana Bulgariu, citată de antena3.ro.

Cine este Ahmed Sami El Bourkadi, marocanul suspectat că i-a ucis pe tinerii din Iași

Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași a cerut arestarea în lipsă a marocanului Ahmed Sami El Bourkadi.  El este principalul suspect în cazul studenților uciși la finalul săptămânii trecute. Însă, achetatorii iau în calcul și faptul că acesta ar fi putut avea un complice. Marocanul a fost dat în urmărire generală de către polițiști. Surse din rândul anchetatorilor susţin că are și cetățenie canadiană. Autoritățile nu exclud posibilitatea ca suspectul să fi fugit deja din țară.

Nu se știe încă mobilul crimei. Din casă ar fi dispărut mai multe obiecte, dar nu este încă clar dacă jaful a fost scopul principal al crimelor. Se pare că suspectul era din anturajul victimelor, astfel că sunt luate în considerare și alte ipoteze: o răzbunare sau un conflict spontan.

Familia marocanului ucis a alertat Poliția

Descoperirea macabră a fost făcută de poliţişti, după ce aceștia au fost informaţi de familia băiatului cu privire la posibila dispariţie a acestuia. În cursul zilei de 10 decembrie el ar fi trebuit să ajungă, cu avionul, la Bruxelles. Trupurile celor doi tineri prezentau urme de violenţă, iar în imobil s-au identificat urme de ardere. Imediat după descoperirea cadavrelor celor doi studenți,  au fost aduse la audieri mai multe persoane, dar au fost lăsate să plece acasă după câteva ore.

Citește și

El este principalul suspect în dubla crimă de la Iaşi. Poliţia l-a dat dispărut

Povestea tinerilor uciși la Iași. Cine sunt cei doi studenți la Medicină, care au avut parte de un sfârșit cumplit

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net