Detaliu înfiorător de la locul unde fiul lui Florin Pancovici s-a spânzurat

simeon stalpnicul png
Florin Pancovici este devastatFoto Facebook

Durere mare ├«n familia fostului fotbalist Florin Pancovici. Fiul de 16 ani al sportivului, elev la un liceu din Ploie┼čti, a fost g─âsit mort ├«n scara blocului din cartierul Mihai Bravu din Ploie┼čti, acolo unde locuia ├«mpreun─â cu p─ârin┼úii s─âi. Adolescentul s-a sp├ónzurat la primele ore ale dimine┼úii de mar┼úi (27 februarie). Cea care l-a g─âsit ├«n ┼čtreang a fost chiar mama b─âiatului, care a suferit un ┼čoc.

Femeia se ├«ntorsese acas─â de urgen┼ú─â, pentru c─â a sim┼úit c─â ceva r─âu se ├«nt├ómplase. At├ót ea, c├ót ┼či so┼úul s─âu, ├«┼či sunaser─â fiul insistent, dar acesta n-a r─âspuns la telefon, a┼ča c─â au decis s─â revin─â ├«n apartament ca s─â verifice dac─â b─âiatul este bine, scrie adev─ârul.ro. Unul dintre locatarii imobilului a povestit c─â Sebastian a urcat la ultimul etaj al blocului ┼či, cu ajutorul unui scaun din plastic, s-a urcat p├ón─â la u┼ča metalic─â din plafon. Aici ┼či-a improvizat un ┼čtreang dintr-o curea. Nimeni nu poate spune cu exactitate ora la care Sebastian a recurs la gestul extrem, ├«ns─â cadavrul s─âu a fost g─âsit pu┼úin dup─â 10.00 diminea┼úa.

simeon stalpnicul png
A┼ča arat─â locul unde Sebastian s-a sp├ónzuratfoto: coresponden┼úi Adev─ârul

C├ónd ┼či-a v─âzut copilul f─âr─â suflare, mama a alertat imediat vecinii care au sunat la r├óndul lor la 112. Florin Pancovici, tat─âl b─âiatului, a ajuns ┼či el imediat acas─â ┼či a ├«ncercat s─â-┼či resusciteze fiul, ajutat de oamenii din bloc, dar nu a mai reu┼čit s─â-l salveze, Sebastian a fost declarat decedat de medicii de la Ambulan┼ú─â.

simeon stalpnicul png
Un altar cu chipul lui Sebastian Pancovici, pe scara blocului în care s-a sinucis foto: corespondenţi Adevărul

Adolescentul era elev ├«n clasa a X-a, la profil bilingv, la Colegiul ÔÇ×I.L. CaragialeÔÇť din Ploie┼čti. Se transferase ├«n acest semestru de la un alt liceu din Ploie┼čti. S-a integrat rapid ├«n colectiv. Cunoscu┼úii s─âi au povestiti c─â Sebastian n-a dat vreun semn c─â ceva ar fi ├«n regul─â cu el. ├Än seara de dinaintea tragediei, discutase pe grupul de WhatsApp cu colegii de clas─â ┼či chiar ├«ntrebase ce teme are la ┼čcoal─â pentru a doua zi.

Se pare totu┼či c─â Sebastian Pancovici avea o durere mai veche peste care nu a reu┼čit s─â treac─â. Prietena lui, la care ┼úinuse foarte mult, a murit, iar ├«n ziua ├«n care b─âiatul a ales s─â se sinucid─â se ├«mplinea exact un an de la decesul fetei.

anamaria prodan3 png
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
1 meghan kate jpg jpeg
goia voltaj jpg
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
lacul vidra PNG
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
Kate Moss
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png