Deținutul evadat din arest, filmat plimbându-se pe străzile din Craiova

20 noiembrie 2021
article img
În cursul nopţii de joi, peste 800 de poliţiştii l-au căutat pe tânărul evadat

Peste 800 de poliţişti l-au căutat pe tânărul de 23 de ani, evadat joi seară din arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, el fiind dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

După ce a fugit din arest, deținutul a fost surprins pe camerele de supraveghere din Craiova, anunță Digi24.ro. În imagini se vede cum bărbatul se plimbă, fără să atragă atenția cuiva. La un moment dat sare un gard de aproximativ 2 metri.

article img
Deținutul evadat din arest, filmat plimbându-se pe străzile din CraiovaFoto: Digi24

Tânărul ispășea o condamnare de 3 ani

Poliţiştii s-au sesizat, joi seara, cu privire la faptul că Andrei-Sorin Cruţan, de 23 de ani, din comuna Unirea, a evadat din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj. “Cel în cauză are următoarele semnalmente: înălţime 1.77 m, greutate 65 kg, constituţie atletică, faţă ovală, păr scurt şaten, ochi căprui, nebărbierit recent.În momentul  evadării deţinutul era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde, prevăzută cu glugă, cu interior roşu, pantaloni închişi la culoare, iar în picioare purta încălţăminte de culoare închisă”, a transmis IPJ Dolj. Sursa citată menţionează că tânărul fusese condamnat la executarea a 3 ani închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt, fiind adus în centru, pentru continuarea cercetărilor într-un alt dosar. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, evadare.