Dezvăluiri despre viaţa de după gratii a lui Becali: «Era abătut, necăjit, nu dormea noaptea»

Ultima actualizare:

    Gigi Becali. (Foto Click!)
Gigi Becali. (Foto Click!)

Unul dintre colegii de închisoare al lui Gigi Becali a vorbit despre viaţa pe care a dus-o latifundiarul din Pipera în penitenciarul Jilava, unde Becali a stat 80 de zile.

Bărbatul a povestit, pentru România TV, că Gigi era mereu abătut şi necăjit pentru că nu era lăsat să comunice cu ceilalţi deţinuţi şi avea un program foarte strict. Mai mult, fostul patron Steaua era veşnic păzit de mascaţi. Deşi Gigi a sponsorizat închisoarea şi a rezolvat multe probleme precum mormolocii din apa de băut, lui nu i se permitea să stea laolaltă cu alţi prizonieri şi era mereu izolat.

"Gigi Becali nu mânca niciodată mâncarea ce ni se dădea în închisoare, ba chiar se mira ce mâncare ne dă. Problema cea mai mare era personalul penitenciarului. Ieşea la vizită cu brigada de mascaţi după el... patru, cinci, şapte. Îl păzeau de deţinuţi să nu dea noroc cu el, să nu-l bage în seamă. El nu ieşea în curte pe unde trebuia să iasă un deţinut. L-am invitat la tenis de picior şi s-a supărat foarte rău că nu l-au lăsat. El voia să fie popular, să fie la comun. La câte a făcut acolo într-un timp foarte scurt, conducerea putea să treacă cu vedere aia cu cartela. La curtea de aer eram 500 de deţinuţi. Ne băgau forţat pe secţie ca să nu ne vadă. Eram încuiaţi când trecea el. Era supărat că nu poate să vorbească cu noi. El avea o curte foarte mică, cu gard de tablă. Când îl ducea la instanţă, îl ducea cu un microbuz... inuman. El mereu era special. Pe el nu-l băga cu noi. Era abătut, necăjit. A albit foarte repede, avea cearcăne. Noaptea cred că nu doarmea", a povestit fostul deţinut, care a vrut să rămână anonim.

FOTO Ce rău arată Gigi Becali după aproape şase luni petrecute în puşcărie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net