Dezvăluirile poliţistului care a încătusat-o pe violatoarea din Tulcea: «Când am deschis uşa, am văzut o femeie în pielea goală!»


    Luminiţa Perijoc
Luminiţa Perijoc

Agentul de poliţie Cătălin Razem a povestit amănunte despre ceea ce s-a întâmplat în acea noapte fierbinte de august când femeia s-ar fi hotărât să-şi satisfacă poftele sexuale cu taximetristul Nicolae Stan

"S-a primit un apel la 112, la unu fără un sfert noaptea. A sunat taximetristul cum că l-a lovit cineva în cap şi că îi curge sânge... Ne-a dat adresa. Am ajuns în două minute. Am bătut la uşă... Dinăuntru se auzeau zgomote. Cineva lovea tare în uşa de la intrarea în apartament. Când s-a deschis uşa, am văzut o femeie în pielea goală! Noi ne-am prezentat, ne-am legitimat... Ne-a luat la rost! A ieşit şi o femeie de pe scară când a auzit gălăgia....", a declarat poliţistul pentru EVZ.ro.

Agentul de poliţie spune că a fost jignit de agresoare şi nu poate să reproducă cuvintele: "Da! E adevărat că ne-a jignit tare! Da', nu pot să vă reproduc cuvintele ei...".

Poliţistul spune că femeia era extrem de agitată. "Avea o privire tulbure. Avea ochii roşii şi faţa tot roşie... Se scărpina mereu pe pielea de pe faţă! Avea o plagă, o tăietură pe un picior! Nici prin cap nu-i trecea să se îmbrace! Am încercat noi... A aruncat hainele pe jos. Abia am reuşit să o băgăm într-un capot. Se agita foarte tare. I-am pus cătuşele la spate!", a mai spus omul legii.

Taximetristul a fost găsit încuiat în bucătărie, la bustul gol şi cu o rană la cap.

"Era în bucătărie, închis pe dinăuntru. Geamul de la uşa bucătăriei era spart şi el era cu sânge pe bustul gol şi cu un tricou pus la cap. A deschis uşa şi i-am dus pe amândoi la ambulanţe. Femeia a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe, pentru plaga pe care o avea, au pansat-o şi apoi am lăsat-o la secţia de psihiatrie. Bărbatul a fost şi el pansat la cap şi a rămas internat..." îşi aminteşte omul legii.

cub camelia șucu (1) png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub emma corrin png
Kirstie Alley jpg
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
femeie vaccin jpg
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg