Diana Șoșoacă, blocată de Facebook: „Doar eu și Trump mai avem contul blocat”


    Dianei Șoșoacă i-a fost blocat contul de FacebookFoto: Facebook
Dianei Șoșoacă i-a fost blocat contul de FacebookFoto: Facebook

Rețeaua de socializare Facebook a blocat contul personal al senatoarei Diana Șoșoacă, care nu mai poate publica nimic vreme de 30 de zile, după ce aceasta a jignit o utilizatoare care o insultase.

Fosta senatoare AUR, Diana Șoșoacă, a declarat, joi, 25 februarie, la România TV, că i-a fost blocat contul de Facebook, amenințând că va acționa în instanță în acest sens. Avocatei i-a fost blocat contul după ce a jignit o alta utilizatoare a platformei, care la rândul său i-a adresat injurii calificate drept „inimaginabile” de Șoșoacă.

„Am contul blocat de azi dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește. Având în vedere că dânsă mă înjurase inimaginabil și eu am reclamat-o pe ea” , a declarat avocata.

Șpșoacă a anunțat că va da în judecată Facebook-ul pe motiv că nu ar fi normal să blocheze conturile politicienilor. Aceasta a adăugat că va folosi contul soțului și că își va face și alte două-trei conturi pentru a putea ține legătură cu urmăritorii săi.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
catherine zeta jones png
FotoJet (5) jpg
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg