DIICOT anulează amenda de 5.000 de lei dată mamei Luizei Melencu

Ultima actualizare:

    Mama Luizei Melencu a scăpat de amenda de 5.000 de lei
Mama Luizei Melencu a scăpat de amenda de 5.000 de lei

Mama Luizei Melencu fusese amendată cu 5.000 de lei de DIICOT pentru că nu s-a prezentat, joi, la sediul Direcţiei, deşi a fost citată pentru a i se preleva probe biologice, însă decizia a fost anulată.

Monica Melencu, mama Luizei, a fost somată anterior că riscă să fie adusă cu mandat și să primească și o amendă în cuantum de 350 până la 5.000 lei dacă își menține poziția de a nu se prezenta la sediul DIICOT

Astfel că, procurorul Giorgiana Hosu, care asigură interimatul la conducerea DIICOT după demisia lui Felix Bănilă, a anulat amenda de 5.000 de lei dată Monicăi Melencu, mama Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie la Caracal, potrivit digi24.ro.

Conform unor declarații ale unor oficiali din DIICOT, Giorgiana Hosu a infirmat din oficiu ordonanţa procurorului de caz prin care Monica Melencu a fost amendată cu 5.000 de lei, motivul a fost acela că mama Luizei a acceptat în final să i se preleveze probe biologice în vederea efectuării unei noi expertize ADN în SUA.

Procurorii DIICOT au cerut marți, 1 octombrie, mamei Luizei noi probe ADN, care ar urma să fie trimise către FBI, pentru a putea ajunge la o concluzie în privinţa oaselor calcinate găsite, pe 5 august, în liziera de la marginea Caracalului şi despre care suspectul Gheorghe Dincă spune că ar aparţine Luizei. Ea a refuzat însă să facă acest lucru, acuzând autoritățile că vor „să planteze probe” pentru a închide cazul fiicei sale, care a dispărut în luna aprilie.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net