Din ce bani trăiau Elena Udrea și Alina Bica în Costa Rica

Ultima actualizare:
Averea Elenei Udrea a crescut după ce a divorțat de omul de afaceri Dorin Cocoș. În Topul miliardarilor din 2014, Elena Udrea se află pe locul 335, cu o avere de 10 milioane €.
Averea Elenei Udrea a crescut după ce a divorțat de omul de afaceri Dorin Cocoș. În Topul miliardarilor din 2014, Elena Udrea se află pe locul 335, cu o avere de 10 milioane €.

Elena Bica și Alina Bica au fost reținute de către Interpol, la San Jose, în Costa Rica. Cele două femei, foști demnitari în țara noastră, locuiesc la San Jose de la începutul anului. Din ce bani?

De la începutul anului, Elena Udrea și prietena ei Alina Bica locuiesc în Costa Rica. Aceste doamne au ocupat funcții importante în stat și au averile sub sechestru. Așadar, se pune întrebarea: din ce bani își permit să locuiască în Costa Rica.

Despre cum trăiau Elena Udrea și Alina Bica a povestit omul de afaceri român Cornel Tăbăcaru, la TVR.

Potrivit milionarului român, Elena Udrea locuiește într-un cartier decent din San Jose, unde chiriile nu sunt foarte mari. Fiind însărcinată, nici nu se pune problema ca Elena Udrea să fi muncit vreo zi în Costa Rica. ”Să știți că eu plătesc salarii de 600 de dolari cu care se poate trăi decent în Costa Rica, deci viața nu este scumpă aici”, a spus Cornel Tăbăcaru, la TVR.

Însă, Alina Bica ”a învârtit vreo două afaceri”, fără succes, iar în aceste zile încerca să obțină un post la Universitatea din San Jose, a spus Cornel Tăbăcaru, pentru TVR.

Elena Udrea, avere

Când era mică, Elena Udrea mânca ciocolată doar la sărbători. A trăit în lipsuri când era copil, dar în 2003, la 30 de ani a dat lovitura. A devenit soţia lui Dorin Cocoş, apoi ”blonda de la Golden Blitz”, protejata lui Traian Băsescu, ministru al turismului şi candidat la preşedinţia României. Din 2008, până în 2014, averea ei a devenit uriaşă.

Este celebră pentru ţinutele sale, pentru colecţiile de poşete şi haine de lux. A plecat la 19 ani din Buzău, cu câteva hăinuţe. La 30 de ani era o femeie celebră, sexy şi bogată, iar la 42 de ani este acuzată în mai multe dosarele grele de corupţie.


    Averea Elenei Udrea a crescut după ce a divorțat de omul de afaceri Dorin Cocoș. În Topul miliardarilor din 2014, Elena Udrea se află pe locul 335, cu o avere de 10 milioane €.FOTO: adevarul.ro
Averea Elenei Udrea a crescut după ce a divorțat de omul de afaceri Dorin Cocoș. În Topul miliardarilor din 2014, Elena Udrea se află pe locul 335, cu o avere de 10 milioane €.FOTO: adevarul.ro

Din 2008, este deputat, apoi ministru al turismului, cu un salariu în jur de 4.500 lei. Între declaraţia sa de avere de atunci şi ultima, din 2014, este o diferenţă de la cer, la pământ. În 2008, avea două case, o maşină şi 15.067 € în cont, iar în 2014, după divorţul de Dorin Cocoş, are două case, două maşini, 27 terenuri în Bucureşti, 18 terenuri agricole de 420.665 mp, bijuterii de 100.000 €, 1,1 milioane lei în cont, plasamente şi investiţii de 2,1 milioane lei şi 400.000 €. A declarat că fostul soţ îi mai datorează 460.000 €. Udrea este creditor şi finanţator la mai multe persoane şi firme, printre care Agro Green Nana, cărora le-a dat împrumuturi de 2.217.360 lei şi 380.000 €. În Topul miliardarilor din 2014, Elena Udrea se află pe locul 335, cu o avere de 10 milioane €.

Magistrații au decis sechestru pe întreaga avere trecută, prezentă și viitoare, până la concurența sumei de 4,7 milioane de euro, cât este calculat prejudiciul în dosarul Hidroelectrica.

Alina Bica, avere

Din ultima sa declarație de avere, Alina Bica deține din 2005, împreună cu soțul său, un teren agricol în comuna Clinceni, cu o suprafata de 1.600 mp, iar din 2010 – un apartament în București, cu o suprafață de 53 mp. În 2012, Bica a cumpărat un autoturism marca Audi, fabricat în 2010.

Alina Bica deține bijuterii de damă de 9.000 de euro. Familia Bica nu are, potrivit ultimei declarații de avere, conturi, depozite bancare, fonduri de investiții, plasamente, investiții directe sau împrumuturi.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net