Din excursie, la spital

simeon stalpnicul png

Şoferul microbuzului cu 19 de copii care s-a răsturnat marți seara (16 mai) pe autostrada A1 Sibiu - Orăştie a murit din cauza rănilor grave suferite. Mai mulți copii au fost răniţi uşor.

Şoferul microbuzului cu 19 de copii care s-a răsturnat marți seară (16 mai)pe autostrada A1 Sibiu - Orăştie a murit din cauza rănilor grave suferite, iar 12 dintre copii au fost răniţi uşor suferind zgârieturi, însă au fost transportaţi la un spital din Deva pentru a le fi evaluată starea de sănătate, scrie news.ro. Copiii erau în clasa întâi la o școală din Hunedoara și veneau de la Cluj dintr-o excursie în perioada ”Școala aștfel”.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Alina Marescu, a declarat pentru News.ro că şoferul microbuzului în vârstă de 53 de ani, care s-a răsturnat pe autostrada A1 Sibiu – Orăştie, în zona localităţii Vinţişoara, din judeţul Alba, a murit din cauza rănilor grave suferite.

Microbuzul care transporta 20 de copii s-a răsturnat, marţi după-amiază, pe autostrada A 1 Sebeş - Orăştieîn urma accidentului şoferul fiind rănit grav. Cauzele accidentului nu sunt cunoscute încă, dar mortorii spun că șoferului i s-a făcut rău și a vrut să tragă pe dreapta, dar a ajuns cu microbuzul răsturnat în șanț.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
vica blochina si bianca patrichi jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
Gabriela Cristea poza principala jpg
image
image
image
image
image
image
Sandip Brahmin jpeg
alex piturca cristina ich jpeg
astrolog madalina manole jpg
caine jpg
Frații Tate sosesc la sediul DIICOT din București pentru a asista la percheziția informatică asupra dispozitivelor ridicate de procurori. FOTO Mediafax Foto / Alexandru Dobre
madalina manole facebook jpg