Dinamoviştii, audiaţi la Parchet cu 24 de ore înainte de finala Cupei

Ultima actualizare:

    Ionel Dănciulescu este audiat la Parchet în cazul morţii fotbalistului Patrick Ekeng
Ionel Dănciulescu este audiat la Parchet în cazul morţii fotbalistului Patrick Ekeng

Ancheta în “cazul Ekeng” este în plină derulare. Ionel Dănciulescu, Dorin Rotariu și un masseur al echipei de fotbal sunt audiați luni la Parchetul General.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, Dorin Rotariu, fotbalistul care a ajuns primul lângă Ekeng, după ce acesta a căzut inert pe gazon, precum și unul dintre maseurii ”câinilor”, Cristian Toma, care l-au ridicat pe fostul fotbalist în vârstă de 26 de ani, pe targă pentru a fi pus în Salvare au intrat deja la audieri.

De asemenea, la Parchet, tot azi, mai sunt așteptați să ajungă antrenorul Mircea Rednic, precum și Sergiu Hanca. Și doctorul echipei, Liviu Bătineanu, a fost anchetat, dar săptămâna trecută, scrie digisport.ro.

Sâmbătă trecută, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti anunţa că procurori criminalişti şi ofiţeri din cadrul Serviciului Omoruri efectuează cercetări în cazul decesului jucătorului de fotbal Patrick Ekeng sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în cauză fiind dispusă începerea urmăririi penale in rem.

Conform unor surse judiciare, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a constituit un dosar penal în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs decesul.

Finala Cupei României dintre Dinamo și CFR Cluj se va juca marți 17 mai, începând cu ora 21:30, pe Arena Națională, în direct pe Dolce, Digi și ProTV, dar și live TEXT pe gsp.ro.

Patrick Ekeng a murit vineri, 6 mai, după ce s-a prăbuşit pe terenul de fotbal
Patrick Ekeng a murit vineri, 6 mai, după ce s-a prăbuşit pe terenul de fotbal

S-a prăbuşit pe teren

Fotbalistul a murit vineri 6 mai, la vârsta de 26 de ani, după ce s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului dintre echipele Dinamo Bucureşti şi FC Viitorul Constanţa. În acest caz au apărut contradicţii legate de condiţiile în care a survenit decesul, suporteri dinamovişti susţinând că ambulanţa a intervenit cu întârziere.

image
image
image
image
image
image
justice 471885 1280 jpg
portofel cu bani pixabay jpg
cat 649164 1280 jpg
19  mine aur rosia montana jpg
glass 1587258 1280 jpg
dacia 1300 jpg
novak jpg
Alex stefanescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net