Dinu Damaschin a intat în greva foamei: «Trebuie să mor din cauza lui Irinel» - VIDEO

În semn de protest, "tatăl adoptiv" al Monicăi Gabor a intrat în greva foamei încă de vineri. Acesta se consideră nevinovat şi spune că nu există sufieciente probe împotriva lui pentru a nu putea fi judecat în libertate, scrie realitatea.net.

"Sunt în greva foamei, trebuie să mor din cauza lui Irinel Columbeanu", a spus Damaschin în faţa Instanţei.

Dinu Damaschin este acuzat că a obligat mai multe fete să se prostitueze, amăgindu-le că le va face modele sau că le va găsi un loc de muncă. Printre fetele pe acre acesta le-ar fi obligat să se prostitueze se numără şi Monica Gabor, care a făcut o plângere împotriva lui în anul 2004.

"Din dosar nu rezultă cu certitudine că ar fi săvârşit toate acele infracţiuni de care este acuzat. Asupra plângerii făcute de Monica Gabor procurorii băcăuani s-au pronunţat, el (n.r Dinu Damaschin) a fost scos de sub urmărire în anul 2004, s-a considerat că acea faptă nu a fost sâvârşită", a spus avocatul lui Damaschin.

cub theo rose png
sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Trupele speciale rusesti Speţnaz
vacante-exotice-eturia
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg