Directoarea Crucii Ro┼čii Bra┼čov s-a autosuspendat din func┼úie

image
Luana Minea ocupa func╚Ťia de director la Crucea Ro╚Öie Bra╚Öov, din 1990

├Än urma scandalului provocat de poli┼úistul Marian Godin─â, directoarea Crucii Ro┼čii Bra┼čov, Luana Minea, s-a autosuspendat din func┼úie joi, scrie Mediafax. De asemenea, peste 8.000 de persoane au cerut demiterea acesteia printr-o peti┼úie online.

Luna Minea, care a ocupat func┼úia de director al Filialei Crucea Ro┼čie Bra┼čov din anul 1990, a anun┼úat, joi, c─â s-a autosuspendat din func┼úie, p├ón─â la solu┼úionarea ├«n instan┼ú─â a pl├óngerii pe care a formulat-o ├«mpotriva poli┼úistului Marian Godin─â, pe care ├«l acuz─â de comportament abuziv.

ÔÇ×Societatea Na┼úional─â de Cruce Ro┼čie din Rom├ónia anun┼ú─â c─â Luana Minea ┼či-a suspendat activitatea de director al filialei Crucea Ro┼čie Bra┼čov. P├ón─â la decizia definitiv─â a instan┼úelor de judecat─â, doamna Luana Minea nu va mai reprezenta filiala. Func┼úia de director interimar va fi asigurat─â de c─âtre o persoan─â desemnat─â de Comitetul de Direc┼úie al Filialei Crucii Ro┼čii Bra┼čovÔÇť, se arat─â ├«ntr-un comunicat al institu┼úiei.

Crucea Ro┼čie a deschis ┼či o anchet─â intern─â ├«n cazul directoarei, situa┼úia acesteia urm├ónd s─â fie analizat─â vineri, ├«n cadrul unei ┼čedin┼úe a membrilor institu┼úiei. De asemenea, peste 8.000 de persoane au semnat o peti┼úie online prin care au cerut demiterea pre┼čedintei Crucii Ro┼čii Bra┼čov.

Luana Minea, consilier PSD, ┼či-a dat demisia, miercuri, ┼či din cadrul Autorit─â┼úii Teritoriale pentru Ordine Public─â (ATOP) Bra┼čov.

De asemenea, PSD Bra┼čov a anun┼úat c─â va analiza situa┼úia consilierului ┼či va decide ├«n conformitate cu Statutul PSD ┼či a Codului de Etic─â ┼či Conduit─â, iar ├«n func┼úie de rezultat poate s─â ├«i retrag─â sprijinul politic sau s─â o exclud─â din partid.

├Än data de 8 feburarie, poli┼úistul rutier Marian Godin─â i-a re┼úinut permisul, pentru neacordare prioritate pe trecerea de pietoni, unui apropiat al consilierului jude┼úean Luana Minea, care se afla ├«n dreapta ┼čoferului. Aceasta l-a avertizat pe poli┼úist c─â va discuta cu ┼čefii lui, iar ulterior, dup─â dou─â zile, i-a f─âcut o sesizare pentru ÔÇ×comportament neadecvatÔÇť.

Cazul a ajuns ┼či ├«n aten┼úia Inspectoratului General al Poli┼úiei Rom├óne, care a deschis o anchet─â la IPJ Bra┼čov, iar apoi a sesizat Parchetul de pe l├óng─â Judec─âtoria Bra┼čov.

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
vacanta femeie jpg
pride lgbt new york5 png
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg