Directoarea de la Hexi Pharma, în arest la domiciliu

28 mai 2016
image
Flori Dinu, directoarea generală la Hexi Pharma, a fost adusă vineri la Parchetul General pentru a fi audiată în dosarul dezinfectanţilor diluaţi din spitale

Directoarea de la Hexi Pharma, Flori Dinu, și-a aflat sâmbătă, 28 mai, verdictul: va fi cercetată în arest la domiciliu. Decizia a venit după ce procurorii generali au cerut arestarea ei preventivă.

Decizia a fost luat─â de Judec─âtoria Sectorului 5 ┼či poate fi contestat─â la Tribunalul Bucure┼čti, anun╚Ť─â Digi24. Dinu ajunge acas─â dup─â ora 21: 00, c├ónd ├«i expir─â mandatul de re╚Ťinere de 24 de ore.

Directoarea generală la Hexi Pharma a fost adusă vineri, 27 mai, la Parchetul General pentru a fi audiată în dosarul dezinfectanţilor diluaţi din spitale.

├Än ziua de s├ómb─ât─â, 28 mai, cu pu╚Ťin timp ├«nainte de aflarea deciziei de arest la domiciliu, procurorii au emis un comunicat de pres─â, ├«n care se aduc la lumin─â informa╚Ťii importante ╚Öi ╚Öocante cu amestecul lui Flori Dinu ├«n ├«ntreaga afacere, precum ╚Öi prejudiciul din dosar: 28 de milioane de lei. 

image
Flori Dinu și-a ferit cătușele cu o geacă

"Inculpata Dinu Flori, ├«n calitate de director general al Hexi Pharma, av├ónd atribu┼úii ├«n special pe partea de v├ónz─âri desf─âsurat─â de societate, la instigarea numitului Dan Alexandru Condrea ┼či cunosc├ónd c─â produsele comercializate nu respect─â specifica┼úiile din etichete, a coordonat ├«ntreg personalul care a promovat produsele ┼či a intermediat activitatea de negociere ┼či ├«ncheiere de contracte de furnizare, induc├ónd ├«n eroare reprezentan┼úii unit─â┼úilor medicale care au achizi┼úionat produsele."

Mai mult, pentru a-╚Öi atinge scopul, Dinu, ├«mpins─â de la spate de Condrea, a utilizat mijloace frauduloase (etichetele produselor neconforme ╚Öi oferte c─âtre unit─â╚Ťile ├«n╚Öelate).  

"Inculpata Dinu Flori, prin activitatea sa de conducere ┼či coordonare a departamentului de v├ónzari a Hexi Pharma ┼či asigurarea v├ónz─ârii c─âtre mai multe unit─â┼úi sanitare a unor produse neconforme, a ├«mpiedicat ├«n intervalul iunie 2012 - aprilie 2016 luarea de c─âtre persoanele v─ât─âmate a m─âsurilor privitoare la prevenirea ┼či combaterea bolilor infectocontagioase, fapt─â ce a avut ca urmare r─âsp├óndirea unor asemenea boli", mai informeaz─â procurorii.

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
vangelis afp jpg
BeFunky collage (18) jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Arde cruci╚Ö─âtorul de rachete Moskva, cea mai important─â nav─â rus─â din Marea Neagr─â/ Ucrainenii sus╚Ťin c─â au lovit nava cu dou─â rachete, ru╚Öii spun c─â a existat doar un incendiu la bord jpeg
mc donalds jpeg
allergy g3d6759da5 1920 jpg
kate middleton 4 jpg
Ma╚Öin─â de Poli╚Ťie din Germania jpeg
politia locala jpeg