Directoarea de la Hexi Pharma, în arest la domiciliu

image
Flori Dinu, directoarea generală la Hexi Pharma, a fost adusă vineri la Parchetul General pentru a fi audiată în dosarul dezinfectanţilor diluaţi din spitale

Directoarea de la Hexi Pharma, Flori Dinu, și-a aflat sâmbătă, 28 mai, verdictul: va fi cercetată în arest la domiciliu. Decizia a venit după ce procurorii generali au cerut arestarea ei preventivă.

Decizia a fost luat─â de Judec─âtoria Sectorului 5 ┼či poate fi contestat─â la Tribunalul Bucure┼čti, anun╚Ť─â Digi24. Dinu ajunge acas─â dup─â ora 21: 00, c├ónd ├«i expir─â mandatul de re╚Ťinere de 24 de ore.

Directoarea generală la Hexi Pharma a fost adusă vineri, 27 mai, la Parchetul General pentru a fi audiată în dosarul dezinfectanţilor diluaţi din spitale.

├Än ziua de s├ómb─ât─â, 28 mai, cu pu╚Ťin timp ├«nainte de aflarea deciziei de arest la domiciliu, procurorii au emis un comunicat de pres─â, ├«n care se aduc la lumin─â informa╚Ťii importante ╚Öi ╚Öocante cu amestecul lui Flori Dinu ├«n ├«ntreaga afacere, precum ╚Öi prejudiciul din dosar: 28 de milioane de lei. 

image
Flori Dinu și-a ferit cătușele cu o geacă

"Inculpata Dinu Flori, ├«n calitate de director general al Hexi Pharma, av├ónd atribu┼úii ├«n special pe partea de v├ónz─âri desf─âsurat─â de societate, la instigarea numitului Dan Alexandru Condrea ┼či cunosc├ónd c─â produsele comercializate nu respect─â specifica┼úiile din etichete, a coordonat ├«ntreg personalul care a promovat produsele ┼či a intermediat activitatea de negociere ┼či ├«ncheiere de contracte de furnizare, induc├ónd ├«n eroare reprezentan┼úii unit─â┼úilor medicale care au achizi┼úionat produsele."

Mai mult, pentru a-╚Öi atinge scopul, Dinu, ├«mpins─â de la spate de Condrea, a utilizat mijloace frauduloase (etichetele produselor neconforme ╚Öi oferte c─âtre unit─â╚Ťile ├«n╚Öelate).  

"Inculpata Dinu Flori, prin activitatea sa de conducere ┼či coordonare a departamentului de v├ónzari a Hexi Pharma ┼či asigurarea v├ónz─ârii c─âtre mai multe unit─â┼úi sanitare a unor produse neconforme, a ├«mpiedicat ├«n intervalul iunie 2012 - aprilie 2016 luarea de c─âtre persoanele v─ât─âmate a m─âsurilor privitoare la prevenirea ┼či combaterea bolilor infectocontagioase, fapt─â ce a avut ca urmare r─âsp├óndirea unor asemenea boli", mai informeaz─â procurorii.

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
Elon Musk la inaugurarea fabricii Tesla din Germania FOTO EPA-EFE
criptomonede- bitcoin-ethereum-litecoin-xrp-crypto.jpg
subway alba iulia
ludovic orban jpeg
iphone usb c
image png