Doamna director, nu vă rupeţi tocurile pe aici?

Ultima actualizare:

Trotuarele din faţa magazinului Unirea arătau ieri ca o zonă de război. Unul dintre cele mai mari vaduri comerciale din oraş a ajuns mai rău ca periferia. Pentru că de la Revoluţie nimeni nu a mai modernizat zona, Administraţia Străzilor, condusă de Alina Roman, a angajat o firmă care să schimbe toate dalele. S-au apucat de treabă în forţă, dar surprinşi de iarnă şi-au dat seama că nu pot lucra pe o asemenea vreme şi au dat bir cu fugiţii.

În urma lor, potopul! „Ce vină avem noi să ne murdărim hainele şi să facem praf încălţămintea în tranşeele lăsate de Primărie?", îşi varsă supărarea Mihaela, o bucureşteancă ce îşi face loc cu greu pe „tentativa" de trotuar de la Unirea.

Pentru cei care au reuşit să răzbată din zonă - veşti proaste. Aceeaşi situaţie se prezintă şi vizavi de magazinul Unirea, la trotuarele din dreptul staţiei de metrou Piaţa Unirii 1 şi la cele dinspre Palatul Justiţiei.

În dreptul ieşirii de la metrou, trotuarul a rămas decopertat, iar dalele de la margine s-au desprins şi s-au spart. Reprezentanţii Administraţiei Străzilor anunţă că lucrările vor fi reluate în luna martie, odată cu încălzirea vremii şi că se vor termina în septembrie. „Nu putem face nimic până la termenul din contract. Este vina firmei care lucrează că s-a lăsat surprinsă de vreme, dar nu avem ce le face", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Administraţiei Străzilor, Carmen Dincă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net