Doi adolescenţi din Galaţi, căutaţi de poliţişti după ce au dispărut. Cei doi au luat trenul spre Constanţa

Ultima actualizare:

    Foto News.ro
Foto News.ro

Doi adolescenţi din Galaţi - o fată de 13 ani şi un băiat de 14 ani -, prieteni, sunt căutaţi de poliţişti după ce au plecat de acasă în urmă cu o zi şi nu s-au mai întors. Ei au luat trenul spre Constanţa, fiind văzuţi ultima dată împreună în gară.

Conform Poliţiei Judeţene Galaţi, poliţiştii au fost sesizaţi, în 9 martie, în jurul orei 22.00, de un bărbat din municipiul Galaţi despre faptul că fiica sa, Dragomir Amalia Sara, de 13 ani, a plecat de acasă în cursul zilei şi nu a mai revenit.

Tot atunci, o femeie din Galaţi a anunţat că, în cursul zilei, nepotul său, Buganu Andrei, în vârstă de 14 ani, a plecat de acasă.

În urma verificărilor făcute, poliţiştii au stabilit că cei doi sunt prieteni şi au plecat împreună spre Constanţa, cu trenul.

Cei doi ar fi fost văzuţi ultima dată, împreună, în gara Constanţa.

La momentul plecării, adolescenta era îmbrăcată cu o geacă lungă de fâş, de culoare bleumarin, cu glugă, iar în picioare purta adidaşi de culoare albă. Fata are o înălţime de 1,68 m, greutate -  aproximativ 75 de kilograme, constituţie corpolentă, păr şaten, lung până la umeri, ochi căprui, faţa rotundă, cercei în formă de inimioară.

Băiatul era îmbrăcat cu o haină de tercot, cu glugă, de culoare bleumarin, pantaloni de trening, iar în picioare purta adidaşi de culoare grena. El avea un rucsac portocaliu cu bleumarin. Băiatul are circa 1.75 înălţime, greutate 60 de kilograme, constituţie astenică, păr negru, tuns scurt, ochi negri, ten măsliniu, faţa ovală.

Persoanele care pot oferi informaţii care să ducă la găsirea celor doi sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net