Doi copii de 12 ani din Botoşani au spart casele mai multor bătrâni

Ultima actualizare:

    (Foto: Simbol)
(Foto: Simbol)

Doi copii, ambii cu vârste de 12 ani, au fost prinşi de poliţiştii din Botoşani, după ce au spart locuinţele a trei bătrâni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Daniela Gheorghiescu, cei doi minori au intrat în casele unor persoane cu vârste cuprinse între 82 şi 85 de ani furând bani şi obiecte de valoare, informează Agerpres. Ultima spargere a avut loc pe 12 august, când cei doi au intrat în casa unui bărbat de 85 de ani, furându-i 3.000 de lei.

"Minorii sunt bănuiţi că ar fi pătruns, marţi, prin efracţie în locuinţa unui bărbat de 85 ani, din comuna Frumuşica, de unde ar fi sustras 3.000 lei. În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în acelaşi mod, minorii ar fi comis, în perioada mai-iulie, alte două furturi din locuinţe de pe raza localităţii Vlădeni Deal, comuna Frumuşica", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie

Prejudiciul creat de cei doi copii se ridică la 5.800 lei. Ei sunt cercetaţi acum sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

image
image
image
image
image
image
Prof dr Joseph Dituri Foto Youtube jpg
bulevardul Pompeiu  jpeg
FotoJet jpg
aIMG 20220305 153438 696x392 jpg
sofer bolnav la volan jpeg
masini jpeg