Doi iubiți s-au aruncat de pe un bloc în noaptea de Crăciun

Ultima actualizare:

    Polițiștii au fost nevoiți să spargă ușa pentru a intra în apartamentFoto: adevarul.ro
Polițiștii au fost nevoiți să spargă ușa pentru a intra în apartamentFoto: adevarul.ro

O femeie de 23 de ani şi iubitul acesteia, de 32 de ani, au murit în noaptea de joi spre vineri, 24 spre 25 decembrie, după ce s-au aruncat de la mansarda unui bloc din Iaşi.

Cei doi tineri s-ar fi aruncat de la mansarda blocului la miezul nopţii, iar un trecător i-a văzut și a sunat la 112.

În momentul în care echipajul medical a sosit la faţa locului, tânărul era deja mort. Fata s-a stins câteva minute mai târziu, timp în care s-a încercat resuscitarea acesteia.

”Poliţiştii şi pompierii au intrat în apartamentul în care cei doi tineri locuiau, spărgând uşa. Nu mai era nimeni în locuinţă, iar în apartament nu au fost găsite urme care să arate că s-ar fi comis acte de violenţă. Cel mai probabil, tinerii s-au sinucis, dar nu se cunosc cauzele pentru care cei doi au recurs la acest gest”, a declarat, vineri, pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi, Mădălin Ţăranu.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă. Trupurile celor doi au fost duse la Institutul de Medicină Legală Iaşi, pentru necropsie.

Fata era originară dintr-o comună din Iaşi, iar bărbatul din Ardeal. Cei doi locuiau împreună într-un apartament închiriat în cartierul ieşean Tătăraşi.

image
image
image
image
image
image
shutterstock 1772911847 jpg
finlanda jpeg
Sfântul Arhanghel Mihail   icoană de Gabriel Toma Chituc png
Ambulanță AREU Lombardia Foto Captură youtube jpg
DIICOT 3 jpeg
oracolul ana previziuni stirile diminetii cine va fi noul presedinte al romaniei in 2024 824093 jpg