Doi medici din Prahova, soţ şi soţie, răpuşi de COVID-19 în doar 3 zile. Femeia a murit fix după ziua ei

image
Alexandrina Ionete a pierdut lupta cu COVID-19foto: Facebook

Virusul care a ucis până azi aproape 14.000 de români continuă să facă victime și să aducă drame în familii. Doi medici radiologi din Prahova, ambii infectaţi cu SARS-CoV-2, au murit la distanţă de doar trei unul faţă de altul.

Medicii Alexandrina şi Octavian Ionete s-au infectat cu coronavirus în urmă cu puţin timp, dar starea lor de sănătate s-a agravat, astfel că a fost nevoie să fie internaţi la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Câmpina, unde erau și angajați, scrie Adevarul.ro. Din păcate, niciunul nu a supraviețuit. Bărbatul a pierdut lupta cu virusul pe 13 decembrie, cu trei zile înaintea soției.

”Medic primar în Laboratorul de radiologie şi imagistică medicală a Spitalului Municipal Câmpina, Alexandrina Ionete, care a împlinit 68 de ani cu o zi înainte de deces, a ales să nu se pensioneze şi a continuat să lucreze în această perioadă dificilă punând în slujba luptei împotriva epidemiei, profesionalismul şi cunoştinţele sale. Exigentă şi strictă în privinţa măsurilor de sănătate şi protecţie împotriva coronavirusului, din păcate, totuşi ea s-a infectat cu Sars-Cov-2 şi mai grav întreaga familie: soţul, cei doi băieţi , nepotul şi nora care e şi însărcinată”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Federaţiei ”Solidaritatea Sanitară” din România.

Citește mai multe pe www.adevarul.ro

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
Alec Baldwin
hacker foto pixabay
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg