Doi români din Germania au furat ciocolată, medicamente și cuțite în valoare de 12.000 euro

2 decembrie 2021
article img
Cei doi suspecți au fost prinși furând ciocolată dintr-un supermarket din orașul Biedenkopf Foto: dreamstime.com

Infractorii români fură tot ce prind în străinătate. Doi români de 28 și 29 de ani au fost arestați în Germania, după ce au încercat să fure ciocolată dintr-un supermarket. Polițiștii le-au percheziționat mașina și au găsit în portbagaj marfă furată în valoare de 12.000 de euro.

Cei doi români bărbați au fost prinși marți, 30 noiembrie, în timp ce încercau să fure ciocolată dintr-un magazin Rewe din Biedenkopf (landul Hessa). Suspecții au fost observați de angajații magazinului ascunzând foarte multe dulciuri cu ciocolată în haine și punând foarte puține produse pe banda de la casă. Luați la întrebări, cei doi au scos ciocolatele din haine și le-au plătit, în total marfa valorând 467 de euro scriu jurnaliștii de la stiridiaspora.ro

Ce au găsit polițiștii în mașina celor doi suspecți români 

Angajații nu I-au iertat și au chemat poliția. Suspecții au declarat că nu au rezidență permanentă în Germania și că sunt în drum spre România. Oamenii legii au decis să percheziționeze mașina celor doi și au descoperit în portbagaj cinci cutii mari, lipite cu bandă adezivă. Pentru că cei doi români nu au putut spune clar ce este în cutii, polițiștii le-au deschis și au constatat că erau umplute până la refuz cu ciocolate, conserve, articole farmaceutice și un număr mare de seturi de cuțite ale unei mărci celebre. Cum cei doi tineri români nu au putut dovedi modalitatea prin care au procurat produsele din cutii și având în vedere tentativa de furt de la magazinul Rewe, au fost reținuți. Toate produsele, evaluate la aproximativ 12.000 de euro, au fost confiscate.  

Citiți și

Români judecați în Germania pentru că au primit ilegal ajutoare COVID. Paguba este de 900.000 de euro

Bătaie generală între muncitori români, în Germania. Un alt conațional a vrut să jefuiască un cuplu, în Italia