Dom’ primar, iar ne-ai dus cu vorba!

image
În august, Click! v-a prezentat planul de refacere a uneia dintre cele mai aglomerate şosele

Deţine recordul de nedorit al numărului de gropi de pe străzile Capitalei. În fiecare zi şoferii stau la cozi imense pentru a o traversa. Şos. Fabrica de Glucoză a ajuns artera cea mai oropsită de autorităţi, iar în loc să găsească soluţii, primarul general Sorin Oprescu şi consilierii municipali se ceartă pe banii necesari refacerii ei.

Ştiţi cine este Sorin Oprescu? Este persoana din fruntea Bucureştiului care ar trebui să se preocupe de starea infrastructurii. Printre promisiunile făcute de acesta în campania electorală s-a numărat şi aceea de refacere a şoselei Fabrica de Glucoză, supranumită „coşmarul bucureştenilor". Astfel, după ce ani de zile nu a mişcat un deget pentru a aduce cât de cât la norme civilizate de circulaţie acest drum foarte important, care, potrivit specialiştilor, ar trebui să fie intrarea în Capitală a Autostrăzii A3, în vara lui 2013 a promis că din toamnă vor începe în sfârşit lucrările de modernizare.

simeon stalpnicul png
În august, Click! v-a prezentat planul de refacere a uneia dintre cele mai aglomerate şosele

Artera urma să fie refăcută total, transformată într-un drum expres şi prevăzută cu două benzi pe sens. Pentru a duce la bun sfârşit proiectul trebuiau făcute exproprieri de terenuri la care experţii lui Oprescu au negociat cu proprietarii terenurilor vizate timp de trei ani. În cele din urmă s-a ajuns la 28 milioane de euro bani pe care Municipalitatea trebuia să îi achite pentru a putea obţine cei 43.227 de mp necesari refacerii străzii.

Consilierii au respins însă propunerile edilului, reprezentanţii PSD înfrăţindu-se la vot cu cei de la PDL. „Sunt o serie de nereguli care frizează penalul. Nu poţi să dai 1.000 de euro pe mp într-o zonă în care preţul este de 300-400 de euro", a declarat liderul grupului PSD, avocatul Doru Giugula.

Şi soarta investiţiei a fost pecetluită. Voi cei care vă rupeţi maşinile în zonă şi petreceţi ore pe „drumul blestemat" Fabrica de Glucoză credeţi că Oprescu a protestat, a bătut din picioare, a ameninţat cu demisia, conştient că îşi încalcă promisiunile? Nici pomeneală! Până la alegerile din 2016 mai este mult şi o vedea el cum se scoate!

colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
pacienta targa smurd FOTO Adevarul
Alex Drueke si Andy Huynh veterani americani captivi in Rusia FOTO The Telegraph jpg
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg