Domnu’ Ponta nu rata! Astea-s tot în Asia


    “Cursa pentru oaie”  are loc în Uzbekistan
“Cursa pentru oaie” are loc în Uzbekistan

Ce-i mai place să călătorească! Premierul Victor Ponta abia s-a întors din Caraibe şi Miami. A fost o zi pe la Guvern, dar nu a avut stare şi a dat o fugă până în Georgia, să vadă un meci de fotbal. Mai sunt câteva evenimente în Asia pe care ar fi păcat să le rateze.

Românii se luptă cu seceta şi canicula, dar nu este o problemă pentru guvernanţi. Abia sosit din vacanţa din America, Victor Ponta a plecat în Georgia. Este a doua ţară fostă sovietică în ultimele luni unde merge la o întrecere sportivă. Click! îi sugerează premierului să nu rateze pe viitor alte evenimente interesante organizate în ţări ex-sovietice.UZBEKISTANCursa pentru oaie. ”Kupkari” este un joc vechi din această ţară. Două tabere de tineri călare se întrec să păstreze cât mai mult o oaie sau o capră. Cursele sunt spectaculoase şi, din când în când, jucătorii se plesnesc cu biciurile pentru că orice metodă e permisă.MOSCOVACursa de alergare pe tocuri. Se organizează la Moscova, în fiecare an, la începutul lunii iulie. Zeci de tinere inimoase se încalţă cu pantofi ori sandale cu tocuri de minimum 9 cm şi aleargă pentru un premiu de 100.000 de ruble. Consursul este nostim, mai ales că majoritatea cad în hohotele audienţei.ARMENIAZiua strugurilor. ”Khaghogh Orhnek” sau Ziua Stugurilor este un eveniment care se organizează duminică 15 august. Are loc în fiecare an şi participă sute de mii de oameni, iar preoţii binecuvântează bostanii.KazaKhstanFestivalul vulturilor. Cazacii din estul ţării organizează în octombrie nişte curse spectaculoase cu vulturii. Sunt zeci de vânători călare care se întrec. Sunt îmbrăcaţi în blănurile căzute pradă ghearelor măreţelor zburătoare.

Şeful Executivului a vizitat deja Azerbaidjan şi Georgia

12 iunie - AZERBAIDJAN. În 12 iunie, Victor Ponta a suprins pe toată lumea când a apărut în apropierea lui Vladimir Putin, la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku. Toţi liderii europeni au boicotat acest eveniment.

11 august - GEORGIA. Românii au aflat de la Irakli Garibashvili, premierul Georgiei, că Victor Ponta a fost în vizită în ţara lui. A degustat un vinişor bun din celebrele crame, a ciugulit ceva bun, apoi a mers la meciul de fotbal Barcelona-Sevilla, care s-a jucat la Tbilisi.

Ponta abia s-a întors din  vacanţa petrecută  în Caraibe
Ponta abia s-a întors din vacanţa petrecută în Caraibe

 Cursa de alergare  pe tocuri
Cursa de alergare pe tocuri

Ziua strugurilor
Ziua strugurilor

Festivalul vulturilor
Festivalul vulturilor

Viorel Ponta. 12 iunie - AZERBAIDJAN.
Viorel Ponta. 12 iunie - AZERBAIDJAN.

Ponta. 11 august - GEORGIA.
Ponta. 11 august - GEORGIA.
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
8 boca arsenie  jpeg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg