Donald Trump Jr e la Giurgiu, la vânătoare de cerbi


    Donald Trump Jr are 39 de ani și este fiul cel mare al președintelui SUA
Donald Trump Jr are 39 de ani și este fiul cel mare al președintelui SUA

Fiul cel mare al președintelui SUA Donald Trump a venit la vânătoare la Giurgiu, spun surse informate. Moștenitorul imperiului Trump este cunoscut ca un pasionat de pescuit și vânătoare.

Donald Trump Jr (39 ani), fiul presedintelui SUA, a venit în secret în România, scrie stirileprotv.ro. Americanul a ajuns încă de luni (15 mai) în țara noastră, cu un avion privat și se află într-un sat din Giurgiu, la vânătoare de cerbi, spun sursele citate.

Fiul șefului de la Casa Albă este pasionat de pescuit și de vânătoare și postează des fotografii cu trofeele de la partidele la care se duce.

simeon stalpnicul png

De altfel, în urmă cu doi ani, cei doi fii ai lui Trump din prima căsătorie, Donald Junior și Eric, au fost implicați într-un scandal mediatic, după ce s-au fotografiat în Africa alături de trofeele lor, un leopard și un elefant, scrie stirileprotv.ro.


    FOTO:dailynews.com
FOTO:dailynews.com

Donald Trump are o familie numeroasă: cinci copii şi opt nepoţi. Prima sa soţie, Ivana Trump, i-a dăruit trei copii, Donald Jr, Ivanka şi Eric. Toţi trei sunt acum directori executivi ale companiilor Trump. Fiul cel mare, Donald Jr, în vârstă de 39 de ani, este căsătorit şi are cinci copii.

Presa din Cluj scrie că și fiul cel mic a lui Donald Trump se află de marți (16 mai) în România.

simeon stalpnicul png


    FOTO: getty
FOTO: getty

Potrivit Ziarului de Cluj, care citează postul local de televiziune NCN TV, fiul președintelui SUA, Barron Trump, în vârstă de 11 ani, a aterizat marți (16 mai) la Cluj pe Aeroportul Internațional Avram Iancu, în jurul orei 13.15.

Conform sursei citate, Barron Trump ar fi sosit de la Munchen cu o cursă Lufthansa, însoțit de un întreg echipaj de securitate al CIA.

Potrivit unor angajați ai serviciului de transport bagaje, care au asistat la această apariție VIP, Barron Trump s-a îndreptat spre un elicopter special pregătit, și a decolat spre o destinație necunoscută.

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
animal 1867472 1920 jpg