Dorin Cioabă, „Regele romilor”, confirmat și el cu Covid-19 și internat în spital

Ultima actualizare:

    Dorin Cioabă
Dorin Cioabă

Autointitulatul „Rege al romilor”, Dorin Cioabă, este internat împreună cu soția lui la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, ambii confirmați cu noul coronavirus. Cioabă s-a testat după ce weekendul trecut a participat la o adunare prilejuită de o judecată țigănească, în județul Argeș.

Dorin Cioabă a fost confirmat luni cu noul coronavirus

Dorin Cioabă a confirmat pentru Agerpres că luni rezultatul testului a ieșit pozitiv. „Sunt bine, dar la spital. Sunt eu cu Sighi (n.r. Sighişoara, soția lui) aici, acum. Eu am fost în contact cu aceştia de la stabor, am fost la o judecată şi de acolo m-am dus în maşină cu trei membri ai staborului. Și aceştia toţi trei au ajuns la spital. Acum îmi e teamă şi mie şi am zis să vin să îmi fac şi analize şi mi le repet. Eu am venit să îmi fac analize", a declarat Dorin Cioabă, joi seara, pentru Agerpres.

Mesajul lui pentru romi: „Să meargă la spital, să vadă are, sau nu are”

El îi îndeamnă pe toți romii care au simptome ale bolii să meargă la spital. „Să meargă la spital în primul rând, că e foarte bine să vadă, are sau nu are, unde le dă medicamente de răceală şi le trece, că nu e altceva, ca să nu se agraveze, că dacă se agravează, pe urmă nu mai poate să îi salveze nimeni", a mai spus Dorin Cioabă.

Știe foarte bine cât de periculos este acest virus. Potrivit Digi 24, la începutul pandemiei, două rude ale lui Dorin Cioabă, un unchi și soția acestuia, au decedat din cauza Covid-19. Ambii aveau și comorbidități.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dmitri Peskov FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
plante care elimina energia negativa din casa jpg
netflix pixabay png
Iancu de Hunedoara png
tren deraiat 08, foto ISU Teleorman
titanic adobestock jpg
FotoJet (1) jpg
Vlad Ciurea Foto Captură YouTube jpg
FotoJet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net