Dosar penal pentru meciurile de la Euro 2012. Vizaţi: Cosmin Cernat şi Vlad Enăchescu


    Toate meciurile de la Euro 2012 vor fi transmise de TVR.
Toate meciurile de la Euro 2012 vor fi transmise de TVR.

Poliţia a deschis o anchetă cu privire la modul de încredinţare directă de către fosta conducere a TVR către Dolce TV - Romtelecom a drepturilor de transmisiune a meciurilor din cadrul Euro 2012.

"Astăzi, 18 iunie 2012, SRTv a fost sesizată de către Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), Poliţia Sector 1, Serviciul Investigări Fraude, referitor la faptul că «se efectuează verificări în dosarul penal nr. 8323/P/18.06.2012 cu privire la modul de încredinţare directă de către SRTv către DOLCE TV a drepturilor de transmisiune a partidelor Campionatului European de Fotbal - Euro 2012»", se arată în comunicatul Televiziunii Române.

Contractul la care se face referire a fost încheiat de către fostele foruri de conducere ale televiziunii publice, se precizează în comunicat.

În timp ce în TVR se desfăşoară campania electorală internă pentru ocuparea celor două locuri ale salariaţilor în CA, ofiţerii de la Economic au fost azi de trei ori în instituţie pentru documentare.

Surse din echipa Poliţiei au declarat, pentru Jurnalul Naţional, că deocamdată sunt vizaţi Cosmin Cernat şi Vlad Enăchescu, dar că şi fostul preşedinte al CA, Andi Lăzescu, ar putea fi convocat pentru a da detalii.

cub lia bugnar png
george burcea lurch jpg
horoscop jpg
cub Andreea Perju png
cub andrele png
celine dion jpeg
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
cub camelia șucu (1) png
image
image
image
image
image
image
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png