Două accidente în 15 minute la Alba. Bilanţ: patru răniţi şi şase maşini avariate

Ultima actualizare:

    Două dintre maşinile implicate în accidentul de la ieşire din Alba Iulia. (Foto: alba24.ro)
Două dintre maşinile implicate în accidentul de la ieşire din Alba Iulia. (Foto: alba24.ro)

Două accidente rutiere în care au fost implicate în total şase maşini s-au petrecut la interval de aproximativ un sfert de oră, marţi dimineaţa, în zona de ieşire din municipiul Alba Iulia spre Cluj-Napoca, scrie adevarul.ro.

Primul s-a produs pe strada Alexandru Ioan Cuza, în zona magazinului “Ambient”, iar al doilea pe DN1, la intersecţia cu Sîntimbru.În ambele evenimente rutiere au fost implicate câte trei maşini care au intrat în coliziune, iar patru persoane în total, două în fiecare accident au suferit leziuni uşoare.

La faţa locului a fost chemat să intervină şi un echipaj SMURD Alba. Primul accident s-a petrecut în sensul giratoriu de la magazinul “Ambient”.

O femeie care conducea o Dacia Logan nu a acordat prioritate. Au mai fost implicate o Dacia 1310 şi un BMW, care au fost bine “şifonate” după impact. În al doilea accident, de la intersecţia cu Sîntimbru, s-au ciocnitdouă autoturisme Dacia Logan – unul înmatriculat în Cluj şi unul de distribuţie a firmei Lin şi Ema şi un Fiat Doblo înmatriculat în Maramureş.

Şoferul de pe al doilea Logan şi cel din autoutilitară au fost transportaţi la spital. Traficul rutier a fost blocat timp de aproximativ o jumătate de oră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net