Două eleve de 15 ani au ajuns în comă alcoolică la spitalul din Bârlad

Ultima actualizare:

Două eleve, de 15 şi 16 ani, au chiulit de la ora de Istorie, împreună cu alţi doi colegi de clasă, informează rtv.net. Ei au intrat într-un local unde au băut mai multe beri. Ulterior, petrecerea s-a mutat în casa uneia dintre fete, care era singură acasă. Acolo, cei patru minori au băut toate sticlele de vin găsite în locuinţă.

În cele din urmă, tatăl fetei a ajuns acasă şi nu a putut să deschidă uşă deoarece tinerii au încuiat-o. Speriat, el a sunat la 112. Bărbatul le-a găsit pe cele două fete în casă, în stare de ebrietate, una din ele fiind întinsă pe jos. Băieţii au sărit pe geam şi au fugit. Tinerele au fost duse la spitalul din Bârlad, fiind în afara oricărui pericol. Poliţia a pornit o anchetă în acest caz. De asemenea, a fost sesizată şi Protecţia Copilului.

Tot mai mulţi minori au ajuns la spital din cauza băuturii. O fată în vârstă de 13 ani, din Iaşi, a ajuns aproape în comă alcoolică la spital după ce a băut cu prietenii. Cadrele medicale au fost şocaţi când i-au văzut alcoolemia, 1,55 grame la mie.

La începutul anului, un copil de 9 ani din Vaslui a băut până a intrat în comă alcoolică şi a căzut pe stradă. A fost găsit inconştient pe trotuar şi transportat cu salvarea la spital. Biatul a mers la un vecin care a avut o pomenire şi a băut dintr-o sticlă de vin.

Un copil de doar 10 ani, din localitatea vasluiană Zăpodeni, a ajuns, luni după-amiază, în comă alcoolică şi cu hipotermie la spital, după ce a fost găsit sub un pod din sat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net