Două maşini au ars în parcarea sitului Sarmizegetusa Regia din judeţul Hunedoara

image
Două mașini au ars în parcarea sitului de la Sarmizegetusa Regia

Un incendiu a izbucnit, duminică, la maşina unor turişti aflată în parcarea de la situl Sarmizegetusa Regia din judeţul Hunedoara, iar focul s-a extins cu repeziciune şi la un al doilea autoturism. Pompierii au ajuns cu greu, fiind o zonă de munte, astfel că acele două maşini au fost distruse complet.

"Un incendiu izbucnit la unul dintre autoturismele oprite în parcarea sitului arheologic s-a dezvoltat cu repeziciune şi s-a extins la un alt autovehicul parcat în apropiere. Cetatea dacică este amplasată într-o zonă de munte, echipajele de intervenţie specializate în stingerea incendiilor ale Detaşamentului de pompieri Orăştie parcurgând aproximativ 30 de km până la locul în care se dezvolta arderea. În incendiu au fost distruse în totalitate cele două autoturisme”, transmite ISU Hunedoara.

Jandarmii i-au avertizat pe ceilalţi turişti să îşi mute maşinile."Exista pericolul extinderii incendiului şi la alte autoturisme, însă jandarmii aflaţi în paza obiectivului arheologic i-au avertizat pe turiştii aflaţi în sit, care au reuşit să mute maşinile la timp”, arată ISU Hunedoara. 

Incendiul s-a soldat doar cu pagube materiale, nimeni nefiind rănit sau intoxicat cu fum. Detaşamentul de Pompieri Orăştie a intervenit cu o autospecială de capacitate medie, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. 

 Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un scurtcircuit la reţeaua electrică a unui autoturism.

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
gabriela firea nicusor dan jpeg
tragedie cobadin jpg
donald trump jpeg
image png
China Taiwan şi SUA adversari FOTO SHUTTERSTOCK
foto1 profimedia 0335766210 jpeg