Dragnea, care a rămas repetent în facultate, a deschis luni anul universitar în Teleorman

simeon stalpnicul png

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a deschis pe 2 octombrie anul universitar, în Teleorman, însă foarte puţini ştiu că politicianul a rămas repetent în timpul facultăţii.

Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceauşescu şi profesor universitar la Politehnica, a povestit în urmă cu doar câteva luni faptul că Liviu Dragnea a rămas repetent în facultate. "La noi atunci erau două direcţii: direcţia asta la care eram eu, cu transmisii automate, şi altă direcţie, cu service-uri, cu întreţinere. N-a venit pe direcţia mea, că era mai greu, a mers pe cealaltă. Dar şi aşa a rămas repetent", a spus Oprean despre Dragnea.

Explicaţia preşedintelui la această afirmaţie a fost următoarea:"Este foarte interesant că au început să fie scoşi de la naftalină foarte mulţi oameni. Eu am mai abordat subiectul acesta acum caţiva ani de zile, de cateva ori. În anul trei sau patru, mai mulţi colegi, cu unii cântam în formaţii, cu alţii aveam alte activităţi, am decis să mai prelungim cu un an. Decizie pe care am luat-o şi dacă as mai fi încă o dată în situaţia aia, aş mai lua aceeaşi decizie ca să mai stăm un an în plus acolo. A fost o întreagă istorie cu fuga de la examene, fugăriţi prin curtea Institutului", a precizat Liviu Dragnea, fiind întrebat dacă este adevărat că a rămas repetent.

În mod paradoxal, Dragnea s-a gândit că ar fi persoana potrivită să deschidă anul acesta universitar din Teleorman, oraşul său natal. 

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub anamaria prodan png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
matreata jpg
Un ofițer de poliție din Londra, violator în serie: David Carrick FOTO Profimedia