Dragnea: "Geoană, Vanghelie, Hrebenciuc, Voicu şi Iliescu fac parte dintr-o frăţie mafiotă"

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea s-a declarat foarte mulţumit de rezultatul alegerilor din 2 noiembrieFoto: Marian Iliescu/Adevărul
Liviu Dragnea s-a declarat foarte mulţumit de rezultatul alegerilor din 2 noiembrieFoto: Marian Iliescu/Adevărul

După ce Mircea Geoană l-a acuzat pe Liviu Dragnea că face parte dintr-o "frăţie a banului", preşedintele executiv al PSD contraatacă şi afirmă că Geoană, Marian Vanghelie şi Viorel Hrebenciuc fac parte dintr-o "frăţie mafiotă".

Liviu Dragnea a mai declarat că din cauza presiunilor frăţiei mafiote de a face anumite numiri a renunţat la funcţia de ministru de Interne în 2009.

"Nimeni din partid nu se teme de Marian Vanghelie. El a încercat să facă din acest partid un partid de vagabonzi. Nu merge. L-am auzit pe el şi pe Mircea Geoană vorbind despre nu ştiu ce frăţie. Mircea Geoană este în continuare captivul unei frăţii mafiote care-i mai cuprinde pe Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc, Cătălin Voicu şi Dumitru Iliescu. Este frăţia mafiotă din cauza căreia am plecat de la Ministerul de Interne“, a spus Liviu Dragnea la România TV.

Preşedintele executiv al PSD a spus că, în 2009, "frăţia mafiotă" i-a cerut să facă anumite numiri din calitatea sa de ministru de Interne, însa el a refuzat. "În dimineaţa zilei în care trebuia să depun jurământul, am fost chemat la Mircea Geoană în birou, unde se aflau Cătălin Voicu şi Dumitru Iliescu, pentru a-mi impune să fac nişte numir,i în pofida tuturor avertizărilor de la instituţiile statului. Era vorba de numiri la unitatea militară 0962 şi pentru prim-adjunct la MAI. Eu am refuzat. A fost o discuţie foarte urâtă, în care cei doi îi spuneau lui Mircea Geoană că nu acceptă ca înţelegerea lor să nu fie respectată“, a declarat Liviu Dragnea.

4 miniştri la MAI, în 2009

În anul 2009, portofoliul Administraţiei şi Internelor a fost condus de patru miniştri, scrie Adevărul.ro. Liviu Dragnea a fost ministru al Administraţiei şi Internelor între 20 ianuarie şi 8 februarie 2009, adică mai puţin de trei săptămâni. De asemenea, predecesorul său în această funcţie, a ocupat fotoliul de ministru de Interne pentru doar trei săptămâni, în intervalul 22 decembrie 2008 – 12 ianuarie 2009. După ce Dragnea a părăsit funcţia de ministru de Interne, locul său a fost luat, pentru mai puţin de opt luni, de Dan Nica, între 11 februarie şi 3 octombrie 2009. Interimatul la Ministerul Administraţiei şi Internelor a fost asigurat până la sfârşitul lui 2009 de Vasile Blaga.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net