Dragnea l-a făcut nebun pe Ponta, Orban va testa schimbarea majorității

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea și Victor Ponta sunt acum dușmani pe față
Liviu Dragnea și Victor Ponta sunt acum dușmani pe față

Război total în politică pe ruinele guvernului Grindeanu, demis miercuri de coaliția PSD-ALDE. PNL nu mai recunoaște majoritatea PNL-ALDE iar președintele PSD, Liviu Dragnea l-a făcut nebun pe predecesorul său, Victor Ponta

”Ești nebun?” A fost modul în care președintele PSD, Liviu Dragnea l-a pus la punct pe Victor Ponta care vroia să voteze primul la moțiunea de cenzură. Lângă el, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu își savura încă succesul de a fi tăiat microfonul reprezentanților Opoziției, pe motiv că au depășit timpul.

Victor Ponta părea resemnat miercuri, după ce moţiunea de cenzură împotriva Guvernului a trecut.

”Sunt dezamăgit de faptul că am văzut colegi de ai mei, social-democraţi bucurându-se că moţiunea împotriva PSD a trecut. Rar mi-a fost dat să văd atâta ură”, s-a plâns Ponta. În acest timp, de la unul dintre balcoanele sălii de ședință unde I s-a semnat condamnarea, Sorin Grindeanu privea zâmbind forțat bucuria exagerată a foștilor săi colegi, unii veniți în PSD de mult mai puțin timp.

 Liderul PNL Ludovic Orban pus la îndoială majoritatea coaliției care a câștigat alegerile și care a dat până acum guvernul.

”Obiectivul nostru este să scoatem de la butoane pe nebunii care şi-au bătut joc în ultimele şase luni. Pentru ca România să poată să meargă înainte trebuie să scăpăm şi de a doua gaşcă din PSD, gaşca Dragnea – Olguţa – Firea. Doar când toţi pesediştii vor fi trimişi acasă lucrurile vor reveni la normal în România. Fără minorități nu cred că au majoritatea, or acolo văd că totul este negociabil, atâta timp cât au schimbat cutuma de a nu vota moțiunile”, a mai spus Orban. Acesta a anunțat că va întreba în următoarele zile filialele asupra tacticii pentru negocieri. Ori se va încerca spargerea majorității ori se va rămâne în Opoziție

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net