Dragoş Dolănescu şi «Click!», în ziarele din Costa Rica

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dragoş Dolănescu (42 ani) a ajuns de ceva vreme şi pe primele pagini din Costa Rica, ţara în care locuieşte. Fiul cel mic al lui Dolănescu a intrat în atenţia presei după ce a intrat în politică. A fondat un partid politic, apoi în februarie a câştigat un fotoliu de deputat, iar în luna mai a depus jurământul.

Într-un interviu acordat publicaţiei ”La Teja” din Costa Rica, el a povestit despre viaţa sa personală. Pentru prima dată el a spus că e fiul unui artist cunoscut din România.

Interviul a venit la câteva zile după ce Click! a dezvăluit mai multe picanterii din viaţa sa, cum ar fi: modul în care mama sa, Margarita Valenciano, care s-a iubit cu Ion Dolănescu, a reuşit să-l treacă graniţa şi să-l aducă în ţara sa, cu un paşaport fals. Reporterii publicaţiei au amintit că Dragoş Dolănescu este mai cunoscut în ţara tatălui său, Ion Dolănescu, datorită notorietăţii de care s-a bucurat acesta, dar şi că România este ţara în care s-a născut legenda contelui Dracula. În plus, jurnaliştii din Costa Rica au publicat şi un facsimil din ziarul Click!, cu un articol despre Dolănescu.

Dragoş a fost în România în luna mai pentru trei zile, pentru a participa la două evenimente organizate de Preşedinţia din România, unde s-a întâlnit cu Klaus Iohannis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net