Dragoste de câine. Şi-a păzit stăpânul căzut în râpă, timp de trei zile, şi i-a salvat viaţa


    Câinele Husky nu s-a clintit de lângă stăpânul rănit pâna la venirea ajutoarelorFoto: Salvamont Petroşani
Câinele Husky nu s-a clintit de lângă stăpânul rănit pâna la venirea ajutoarelorFoto: Salvamont Petroşani

Un bărbat îi datorează viaţa propriului câine, după ce a zăcut inconştient, timp de trei zile, într-o râpă. Câinele Husky a rămas lângă el, l-a păzit şi a aşteptat ca prin zonă să treacă oameni pentru a-i alerta cu privire la stăpânul său.

Poveste emoţionantă pe munte! Un hunedorean de 62 de ani plecase săptămâna trecută la cules de măceşe, într-o pădure din zona Brădet, de la lângă Petroşani, însoţit de câinele său rasa Husky. Într-un moment de neatenţie, omul a alunecat şi s-a prăbuşit într-o râpă, iar în urma accidentului a rămas în stare de inconştienţă. Câinele a rămas lângă el timp de trei zile şi două nopţi, în care temperatura minimă s-a apropiat de zero grade Celsius. Sâmbătă, întâmplarea a făcut ca prin apropiere să treacă două femei. Nu l-au văzut pe bărbatul prăbuşit, în schimb, au fost simţite de câinele Husky, care a lătrat şi le-a anunţat de prezenţa stăpânului său. 

„Noi l-am căutat în zona Brădet, de lângă Petroşani, încă de joi. Plecase dupã măceşe, din câte ni  s-a spus, şi nu mai revenise”, explică Dumitru Bârlida, şeful echipei Salvamont din Parâng. “Şi noi, şi jandarmii am periat muntele. Două femei ne-au anunţat că l-au văzut în râpă. Am mers în acel loc si l-am găsit. Bărbatul a supravieţuit fără apă, fără mâncare şi la temperaturi scăzute”, a adăugat Bârlida.

Bărbatul a fost preluat de echipajul Salvamont din zona greu accesibilă şi a fost transportat la spitalul din Petroşani, pentru îngrijiri medicale. 

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub camelia șucu (1) png
celine dion jpeg
cub Andreea Perju png
meghan markle 4 jpg
andreea marin
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg