Drama unei tinere din Iaşi! Violată şi lăsată însărcinată de propriul frate

CLIIMA20120313 0019 1 jpeg
Tânără agresată sexual

O adolescentă din comuna Strunga a fost abuzată sexual în şapte rânduri de propriul frate. În urma incestului tânăra a născut un copil care se află în grija statului.

Andrei Câşmăriuc (24 de ani) a fost acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi că a violat-o pe sora sa de 17 ani de şapte ori. Potrivit rechizitoriului, după moartea mamei şi a bunicii cei doi fraţi locuiau în comuna Strunga împreună cu tatăl lor.

Andrei Crâşmăriuc şi-ar fi bătut de mai multe ori părintele, iar din 2009 a început să-şi abuzeze sexual sora. Tânărul a abuzat-o de şapte ori pe fată,  chiar şi când tatăl lor dormea în patul alăturat.

Procurorii spun că în toamna lui 2009, Crâşmăriuc i-ar fi spus adolescentei „hai să te fac o tură", a târât-o în casă, a dat muzica la maxim şi a violat-o. Tânărul a amai abuzat-o pe sora sa şi în iarna lui 2009, în martie şi aprilie 2010.

Pe 10 aprilie 2010 Crâşmăriuc a încercat din nou să-şi abuzeze sora. Fata l-a muşcat de mână, iar pentru a scăpa de agresor s-a prefăcut că a leşinat. Adolescenta a reuşit să fugă la o soră de a ei, iar apoi a povestit totul poliţiştilor din comună.

Oamenii legii au demarat o anchetă. Tânăra a fost supusă unui control medico-legal şi astfel s-a descoperit că era însărcinată în 24 de săptămâni. Aceasta a născut un copil şi l-a dat în plasament. Andrei Crâşmariu a fost  trimis în judecată , pe 12 martie, pentru viol şi incest. Adolescenta a ajuns în grija unei surori.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
gabriela cristea
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
FotoJet (1) jpg
produse alimente jpeg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
barbat arestat jpeg
image
image
image
image
Vimlesh Sonkar a murit anul trecut, dar familia i a ținut cadavrul în casă timp de un an și jumătate jpg
Uniunea Europeană FOTO via News
produse alimente jpeg
FotoJet (1) jpg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg