Drumul care n-ajunge nic─âieri, st├ólpul din mijlocul str─âzii ┼či f├ónt├óna de pe plaj─â

image

Hunedoara. Au construit o ┼čosea de 30 km, cu fonduri europene, au inaugurat-o cu mare tam-tam acum doi ani, dar ÔÇô ┼čoc ÔÇô ┼čoseaua nu duce nic─âieri. Bucata de drum se opre┼čte brusc ├«n p─âdure.

Este vorba despre Drumului Jude┼úean 687 D, care traverseaz─â mai multe sate din jude┼úul Hunedoara ┼či se opre┼čte la limita jude┼úului Cara┼č - Severin. De acolo nimeni n-a mai continuat lucrarea. Acum, patru func┼úionari din cadrul Consiliului Jude┼úean Hunedoara au fost chema┼úi la DNA, pentru a da explica┼úii, informeaz─â adevarul.ro.

Suceava. ╚śoseaua comunei Sucevi╚Ťa a fost ref─âcut─â dup─â inunda╚Ťiile din urm─â cu cinci ani, dar ├«n mijlocul drumului a r─âmas un st├ólp de electricitate. Ca s─â nu intre ma┼činile ├«n el, st├ólpul a fost ├«nconjurat de un scuar de beton, potrivit digi24.ro. Primarul sus╚Ťine c─â nu a avut 20.000 de lei pentru a muta st├ólpul ╚Öi c─â pentru acest lucru avea nevoie de acordul companiei de electricitate.

image

image

Constan┼úa. Adio, plaj─â s─âlbatic─â ├«ntre N─âvodari ┼či Mamaia. Primarul din N─âvodari, Nicolae Matei, vrea s─â fac─â din por┼úiunea s─âlbatic─â, populat─â doar de b─ârule┼úe din stuf ┼či foi┼čoare pentru sporturi nautice, o promenad─â betonat─â cu f├ónt├óni arteziene din marmur─â. Acestea au fost amplasate la doar 30 m de ┼ú─ârm, conform adevarul.ro.┬á

cub andreea antonescu png
Lia Bugnar
hororoscop jpg
cub cheating wife png
image png
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
image png
vaccin
calendar ortodox 2021 16 august sfintii martiri brancoveni elena murariu jpeg
6 baza parcari jpg