Dul─âul lui a mu┼čcat trei oameni

simeon stalpnicul png

Plimbare de co┼čmar pentru cei care au ales, joi seara, s─â ias─â ├«n parcul din centrul ora┼čului Ploie┼čti, jude┼úul Prahova. Un pitbull al c─ârui st─âp├ón abia se ┼úinea pe picioare de beat ce era, a f─âcut ravagii printre trec─âtori.

Marin N─âft─ân─âil─â ├«┼či plimba c├óinele f─âr─â les─â ┼či f─âr─â botni┼ú─â ├«n centrul Ploie┼čtiului. C├ónd au ajuns ├«n dreptul parcului "Nichita St─ânescu", animalul a devenit agresiv.

Beat fiind, st─âp├ónul c├óinelui a c─âzut peste animal (Capturi Jandarmeria Ploie┼čti)

simeon stalpnicul png

Stăpânul câinelui nu a avut puterea să domolească pornirile patrupedului, fiindcă acesta nu se putea ţine pe picioare de beat ce era.

C├óinele nu ┼či-a suportat  st─âp├ónul care mirosea a alcool ┼či a ├«ncercat s─â fug─â (Capturi Jandarmeria Ploie┼čti)

simeon stalpnicul png

B─ârbatul se cl─âtina teribil, iar, la un moment dat, a pornit-o de-a bu┼čilea ├«n urma patrupedului, ├«ncerc├ónd s─â-l apuce de labele din spate.

Patrupedul, iritat, ┼či-a-nfipt col┼úii ├«n piciorul unei tinere (Capturi Jandarmeria Ploie┼čti)

simeon stalpnicul png

Animalul, iritat de comportamentul st─âp├ónului, parc─â turbase! S-a repezit la o t├ón─âr─â care mergea lini┼čtit─â pe alee ┼či a mu┼čcat-o de picior.

Apoi s-a repezit la un b─ârbat ┼či ┼či-a ├«nfipt col┼úii ├«n piciorul acestuia. ÔÇ×├Än timpul ├«ncerc─ârii de capturare a c├óinelui a fost mu┼čcat ┼či un jandarm. Persoanele mu┼čcate au fost transportate la Spitalul de Boli Infec┼úioase Ploie┼čti unde au primit ├«ngrijiri medicale de specialitate, f─âr─â a fi necesar─â internarea.Fa┼ú─â de proprietarul c├óinelui au fost luate m─âsuri sanc┼úionatorii, totodat─â pe numele lui a fost ├«ntocmit dosar penal sub aspectul s─âv├ór┼čirii infrac┼úiunii de neluare a m─âsurilor de prevenire a atacului canin, risc├ónd ├«nchisoare p├ón─â la trei ani", ne-a declarat Daniel Radu, purt─âtorul de cuv├ónt al Poli┼úiei Prahova.

Victimele au ajuns la spital. La fel ┼či Marin N─âft─ân─âil─â care devenise ┼či el extrem de agresiv. Animalul a fost tranchilizat ┼či dus la ad─âpostul de la Bucov, unde va sta cel pu┼úin 10 zile, urm├ónd s─â i se fac─â toate investiga┼úiile pentru a se stabili dac─â a fost turbat ├«n momentul atacului.

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
cove si sotia in turcia JPG
jojo vacanta culinara jpeg
regina letizia (5) jpg
carrie si boris johnson
image png
image
image
image
image
iphone usb c
image png
carrie si boris johnson
regina letizia (5) jpg
colaj editare foto 2 jpg
florin citu 1 840x500 jpeg