Dulăul lui a muşcat trei oameni

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Plimbare de coşmar pentru cei care au ales, joi seara, să iasă în parcul din centrul oraşului Ploieşti, judeţul Prahova. Un pitbull al cărui stăpân abia se ţinea pe picioare de beat ce era, a făcut ravagii printre trecători.

Marin Năftănăilă îşi plimba câinele fără lesă şi fără botniţă în centrul Ploieştiului. Când au ajuns în dreptul parcului "Nichita Stănescu", animalul a devenit agresiv.

Beat fiind, stăpânul câinelui a căzut peste animal (Capturi Jandarmeria Ploieşti)

simeon stalpnicul png

Stăpânul câinelui nu a avut puterea să domolească pornirile patrupedului, fiindcă acesta nu se putea ţine pe picioare de beat ce era.

Câinele nu şi-a suportat  stăpânul care mirosea a alcool şi a încercat să fugă (Capturi Jandarmeria Ploieşti)

simeon stalpnicul png

Bărbatul se clătina teribil, iar, la un moment dat, a pornit-o de-a buşilea în urma patrupedului, încercând să-l apuce de labele din spate.

Patrupedul, iritat, şi-a-nfipt colţii în piciorul unei tinere (Capturi Jandarmeria Ploieşti)

simeon stalpnicul png

Animalul, iritat de comportamentul stăpânului, parcă turbase! S-a repezit la o tânără care mergea liniştită pe alee şi a muşcat-o de picior.

Apoi s-a repezit la un bărbat şi şi-a înfipt colţii în piciorul acestuia. „În timpul încercării de capturare a câinelui a fost muşcat şi un jandarm. Persoanele muşcate au fost transportate la Spitalul de Boli Infecţioase Ploieşti unde au primit îngrijiri medicale de specialitate, fără a fi necesară internarea.Faţă de proprietarul câinelui au fost luate măsuri sancţionatorii, totodată pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin, riscând închisoare până la trei ani", ne-a declarat Daniel Radu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova.

Victimele au ajuns la spital. La fel şi Marin Năftănăilă care devenise şi el extrem de agresiv. Animalul a fost tranchilizat şi dus la adăpostul de la Bucov, unde va sta cel puţin 10 zile, urmând să i se facă toate investigaţiile pentru a se stabili dacă a fost turbat în momentul atacului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net