Dumitru Sechelariu, slujbă de înmormântare cu 30 de preoţi

Mii de oameni, simpatizanţi ai fostului edil al Bacăului, prieteni, cunoscuţi şi nu mai puţin de 30 de preoţi fac parte din cortegiul funerar care va străbate un traseu de 3 km prin centrul oraşului. Dumitru Sechelariu este condus spre Cimitirul Central din Bacău, unde va fi înmormântat. Printre cei care au venit să-şi ia rămas bun de la fostul primar se numără George Becali, preşedintele CJ Bacău, Dragoş Benea, subprefectul de Bacău, Dorian Pocovnicu, fostul preşedinte al clubului FCM Bacău, Gheorghe Chivorchian, primarul oraşului Slănic Moldova, Adrian Şerban, şi fostul lider al minerilor, Miron Cozma, însoţit de soţia lui, Marinela Niţu.

Traseul cortegiului, respins de primăriePrimarul actual al Bacăului, Romeo Stavarache, a refuzat în primă instanţă să aprobe traseul de deplasare a cortegiului funerar prin centrul oraşului pe motiv că ar bloca traficul rutier. Ulterior, primăria a revenit asupra deciziei şi a aprobat traseul solicitat de familie, însă cel care şi-a pus semnătura pe document a fost secretarul instituţiei. Primarul Stavarache şi-a făcut de lucru şi a plecat la Bruxelles, netrecând pe la coşciugul fostului edil, scrie adevarul.ro.

Dumitru Sechelariu (55 de ani) s-a stins din viaţă la 16 februarie în spitalul AKH din Viena, în urma unor complicaţii suferite la nivelul plămânilor.

pexels Horoscop 28 octombrie
FotoJet (4) jpg
Rodica și Niculae Badalau jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
simona gherghe jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
foto1 victor si zetab jpg
foto1 bugetarib jpg
1 tratamente cu hrean jpg jpeg
Moisă Irod veteran din Sibiu ultimul soldat român din Garda Regală Sursă Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” jpg
image
image
image
image
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară
foto 8 meda contras  Anglia jpg
(EPA EFE) 5914678 jpg
femeie de serviciu   foto mare jpg