Dumitru Sechelariu, slujbă de înmormântare cu 30 de preoţi

Ultima actualizare:

Mii de oameni, simpatizanţi ai fostului edil al Bacăului, prieteni, cunoscuţi şi nu mai puţin de 30 de preoţi fac parte din cortegiul funerar care va străbate un traseu de 3 km prin centrul oraşului. Dumitru Sechelariu este condus spre Cimitirul Central din Bacău, unde va fi înmormântat. Printre cei care au venit să-şi ia rămas bun de la fostul primar se numără George Becali, preşedintele CJ Bacău, Dragoş Benea, subprefectul de Bacău, Dorian Pocovnicu, fostul preşedinte al clubului FCM Bacău, Gheorghe Chivorchian, primarul oraşului Slănic Moldova, Adrian Şerban, şi fostul lider al minerilor, Miron Cozma, însoţit de soţia lui, Marinela Niţu.

Traseul cortegiului, respins de primăriePrimarul actual al Bacăului, Romeo Stavarache, a refuzat în primă instanţă să aprobe traseul de deplasare a cortegiului funerar prin centrul oraşului pe motiv că ar bloca traficul rutier. Ulterior, primăria a revenit asupra deciziei şi a aprobat traseul solicitat de familie, însă cel care şi-a pus semnătura pe document a fost secretarul instituţiei. Primarul Stavarache şi-a făcut de lucru şi a plecat la Bruxelles, netrecând pe la coşciugul fostului edil, scrie adevarul.ro.

Dumitru Sechelariu (55 de ani) s-a stins din viaţă la 16 februarie în spitalul AKH din Viena, în urma unor complicaţii suferite la nivelul plămânilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lapte pixabay jpg
Haan PalcuChang colaj instagram jpg
planta ciocolata jpeg
descoperire1 jpg
inundatii galati facebook jpg
Rugaciune jpg
Clanul sicilienilor
cicoarea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net