”Dumnezeu m-a respins, m-a trimis tot jos la agricultură!”. Povestea unui bătrân vindecat de COVID-19

Ultima actualizare:

    Petru Alexei este unul dintre cei mai vârstnici pacienți vindecați de COVID-19foto: Captură Digi 24
Petru Alexei este unul dintre cei mai vârstnici pacienți vindecați de COVID-19foto: Captură Digi 24

Petru Alexei, unul dintre cei mai în vârstă pacienți vindecat de coronavirus se simte bine și lucrează în agricultură. Are 92 de ani și este din județul Botoșani. El spune că nu l-a răpus boala deoarece a fost ”respins” de Dumnezeu care l-a trimis ”tot jos la agricultură”.

Fostul militar de carieră Petru Alexei (92 de ani) a fost printre primele cazuri confirmate în județul Botoșani, la sfârșitul lunii martie, și bănuiește că a luat virusul de la soția sa, care fusese internată în acea perioadă la Suceava pentru o problemă de sănătate, scrie Digi 24.

Bărbatul a stat o lună în spital și spune că cel mai greu i-a fost să își sărbătorească ziua de naștere și Paștele fără să aibă familia alături.

"La mine era indiferent. Zic: eu de acum mi-am trăit traiul, mi-am mâncat mălaiul, cum se zice. De acum, ce o vrea Dumnezeu, m-a lua, m-a lua, m-a lăsa, m-a lăsa!  Și văd ca Dumnezeu m-a respins, m-a trimis tot jos la agricultură. Du-te tu acolo jos, că este de lucru!", a povstit Petru Alexei.

Obișnuit cu o viață activă, a lucrat în grădină până în ziua în care simptomele l-au făcut să își dea seama că trebuie să meargă de urgență la spital. El spune că mai întâi a început să îl doare capul, apoi să tremure, apoi au început frisoanele. Atunci a rugat-o pe soție să sune la urgențe. Maria Alexei (84 de ani) fusese internată la Suceava, pentru altă afecțiune însă se pare că adusese virusul acasă. Astfel, cei doi soți împreună cu fiica acestora au fost internați la Botoșani pentru a fi tratați de Covid-19. Pentru bărbat, două săptămâni au fost critice, însă până s-au negativate testele a durat o lună.

Petru Alexei este cel mai vârstnic pacient din Botoșani care s-a vindecat de infecția cu noul tip de coronavirus. Județul este acum pe locul 4 la nivel național la numărul de îmbolnăviri cu 739 de persoane infectate.

Citește și: 

”Are un ADN supraomenesc!” O femeie de 101 ani, din SUA, s-a vindecat de Covid-19, după ce a învins gripa spaniolă și cancerul

O infirmieră din Bacău a murit de COVID la Iași, chiar în ziua în care familia i-a găsit un donator de plasmă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net