După un accident rutier, un tânăr din Dâmbovița le-a spus polițiștilor că a comis o crimă

Un accident rutier a scos la iveală o crimă! Un bărbat care s-a răsturnat cu mașina, în județul Dâmbovița i-a șocat pe polițiști. Tânărul le-a spus polițiștilor care veniseră să îl salveze că tocmai și-a ucis soația și că a fugit cu mașina, apoi a făcut accident. 

 Un tânăr din Dâmboviţa, care s-a răsturnat cu maşina, a mărturisit o crimă Foto: unsplash.com
Un tânăr din Dâmboviţa, care s-a răsturnat cu maşina, a mărturisit o crimă Foto: unsplash.com

Un bărbat care s-a răsturnat cu maşina pe DN 72A, în localitatea Gemenea, judeţul Dâmboviţa, le-a spus oamenilor legii ajunși la faţa locului că şi-a ucis soţia cu puțin timp înainte de accidentul rutier. Femeia a fost găsită moartă în casă, la adresa indicată de bărbat. Poliţiştii şi procurorii au demarat o anchetă în acest caz.

Femeia de 26 de ani a fost găsită moartă în casă

”La data de 28 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 72A, în localitatea Gemenea, s-a produs un accident rutier. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani, care s-ar fi răsturnat cu autoturismul”, a transmis, marţi seară, 28 decembrie, IPJ Dâmboviţa, potrivit news.ro.

După ce bărbatul le-a spus că și-a ucis soția, un echipaj de poliţie s-a deplasat urgent la o adresă indicată de presupusul criminal, în satul Mesteacăn, comuna Văleni Dâmboviţa, unde a fost identificată o femeie de 26 de ani. Femeia a fost găsită moartă în locuința respectivă.

”S-a constituit o echipă complexă de poliţişti, condusă de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, care efectuează cercetări în cauză, urmând să se dispună măsurile legale”, au mai precizat oamenii legii. 

Pare un caz singular, însă nu este prima crimă care a fost dezvăluită după un accident rutier.  Recent, un bărbat din Vaslui care a fost implicat într-un accident rutier i-a spus asistentei de pe Ambulanţă care a venit să-i acorde primul ajutor că şi-a ucis soţia şi fiul. El i-a dat și o adresă, iar oamenii legii s-au deplasat acolo și au găsit victimele  cu multiple urme de violenţă pe corp.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net