După «viol», taximetristul n-a mai trecut pe la muncă


    Nicolae Stan
Nicolae Stan

Tot oraşul râde de el, pentru că n-a fost în stare să satisfacă o femeie superbă ca Luminiţa. Dar Nicolae Stan, cunoscut drept „Terente de Tulcea", nu se jenează deloc: e ţanţoş şi plin de aere de vedetă.

Nicolae Stan nu mai dă pe la locul de muncă de la păţania de săptămâna trecută. Deşi rănile lui, provocate de Luminiţa Perijoc, sunt minore şi îi permit să conducă taxiul. De altfel, nu acesta este motivul real pentru care şoferul nu mai merge la serviciu.

El crede că va fi asaltat de fani şi urmărit de jurnalişti, după grozăvia care a făcut oraşul Tulcea celebru în toată lumea: o clientă a violat un taximetrist. Aşa că, a hotărât să nu mai iasă din casa de la Niculiţel, o comună din apropierea oraşului port. „Are aere de vedetă. Nu mai vine pe la muncă", se plânge patronul firmei „Prima", unde lucra „Terente".

Acesta a povestit pentru Click! cum a decurs de fapt întâmplarea de săptămâna trecută: „Domnişoara Luminiţa a dat comandă la un taxi pentru un comision. Ea a cerut să-i fie aduse acasă două pungi cu seminţe, una de chips-uri şi două sticle de vin roşu. Nicu a luat comanda şi i-a adus femeii cele comandate. Fiind un Don Juan, aceasta l-a invitat în casă, el a acceptat, deşi nu avea voie să facă asta. S-au ameţit şi le-a venit cheful de prostii. Eu, unul, nu cred că el a fost atacat de femeie. Are un număr special la care putea suna şi veneau colegii să-l salveze, dacă nu putea singur", ne-a povestit Dan Toma.

Stan colaborează cu firma de taximetre „Prima" de două luni şi, după cum spune patronul Toma, nu a avut niciodată reclamaţii. Cu toate astea, spune omul de afaceri, „Nicu nu e uşă de biserică. Am auzit că a făcut fel de fel de măgării prin străinătate".

El s-a arătat deranjat că, acum, a primit câteva reclamaţii, dar care îi vizează pe colegii lui Nicu. Aceştia acceptă comenzi de la femei doar dacă „promit că nu-i violează".

Luminiţa a rămas şi ieri internată la «balamuc»

Luminiţa Perijoc le-a spus medicilor că nu este pregătită să se externeze din cauză că nu se simte bine, ne-au declarat surse din anturajul tinerei de 30 de ani.

simeon stalpnicul png

Mai mult, iubitul ei, Miguel, şi fratele acesteia nu ajunseseră ieri în ţară ca s-o preia de la spital şi să o ducă într-un loc sigur. Ca atare, „violatoarea" a preferat să mai doarmă o noapte printre pacienţii cu probleme mentale, deşi anturajul nu este deloc unul prietenos.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
celine dion jpeg
cub Andreea Perju png
cub camelia șucu (1) png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
meghan markle 4 jpg
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg