Dureros: băieţelul de trei ani mort în pădure, condus de întreg satul pe ultimul drum

Ultima actualizare:

    Sute de săteni au participat la funeraliile lui Andrei
Sute de săteni au participat la funeraliile lui Andrei

Lacrimi în satul vasluian Miceşti! Duminică, de Florii, Adrian Balan, copilaşul care s-a stins în pădurea de la Ghergheşti din cauza frigului, a fost înmormântat.

Slujba de înmormântare a micuţului de trei ani s-a desfăşurat în satul Miceşti, din comuna vasluiană Ghergheşti. Puştiul a fost condus pe ultimul drum de cei trei frăţiori mai mari, de părinţi şi toată comunitatea. Aproximativ 150-200 de oameni au venit să-l plângă şi să fie alături de părinţii îndoliaţi. S-au alăturat cortegiului funerar şi oameni de la Bârlad, aceiaşi care, în zilele cât micuţul era dat dispărut, s-au alăturat echipelor de salvare.

Adrian a fost înmormântat creştineşte din mila comunităţii. Cheltuielile au fost suportate atât de Primărie, cât şi de oameni impresionaţi de drama din sat. “Am participat încă din primele ore ale dispariţiei acestui copilaş şi am văzut condiţiile în care trăieşte familia. Am rugat câţiva vecini să îi ajute să pregătească mâncarea şi cu toţii au fost de mare ajutor. Dumnezeu să-l odihnească pe acest îngeraş! Eu am adus produsele şi voi aduce cele necesare şi pentru pomana de 40 de zile”, a spus bârlădeanul Alexandru Curelaru. 

Click! spune

Marţi, 19 aprilie, la prânz, Andrei Balan şi verişoara lui, Adina-Petronela Olaru (4 ani), au plecat din curtea casei din Miceşti şi au ajuns în pădure. Părinţii au sunat la 112, iar echipele formate din poliţişti, jandarmi, pompieri şi civili au periat în lung şi-n lat pădurea de 1.000 de hectare, în căutarea copiilor rătăciţi.  Cei doi verişori au îndurat, timp de două nopţi, frigul, foamea şi ploaia torenţială. Joi, 21 aprilie, la 40 de ore de la dispariţie, Adina a fost găsit mergând pe marginea unui drum, la o distanţă de aproximativ opt kilometri de casă. Din păcate, verişorul ei n-a supravieţuit, fiind descoperit îngheţat, într-o colibă părăsită din pădure.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Portle de Fier Foto Hidroelectrica (2) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
gradinile fermecate ale dragonilor colaj facebook jpg
parasutism MapN jpg
dan bittman
Elevă la examen - simulare evaluarea nationala - subiecte FOTO Inquam / George Călin
image png
depresie, burnout jpg
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net