Ea e cea mai frumoas─â fat─â de pe Litoral

image
Alexandra Mitru┼ú a preluat coroana de Miss Litoral de la c├ó┼čtig─âtoarea din 2017Foto: Blitz

Au l─âsat emo┼úiile acas─â ┼či au urcat pe podium ├«n cele mai spectaculoase costume de baie ┼či rochii de sear─â. 40 de concurente s-au ├«ntrecut la Miss Litoral, dar doar una a c├ó┼čtigat titlul cel mare: Alexandra Mitru┼ú din B─âile┼čti, Olt.

Frumuse┼úea a fost cuv├óntul de ordine s├ómb─ât─â seara la Vox Maris ├«n Costine┼čti. 40 de tinere din ┼úar─â, dar ┼či din Republica Moldova, s-au luptat s─â cucereasc─â juriul foarte exigent. Nu numai frumuse┼úea a contat, ci ┼či atitudinea.┬áPline de ├«ncredere, tinerele au p─â┼čit pe podium, la prima prob─â, ├«n costume de baie. Au urmat ┼úinutele de sear─â. ├Ämbr─âcate ├«n rochii negre str─âlucitoare, concurentele au ├«ncercat s─â-i cucereasc─â prin┬áatitudine pe cei care au dat verdictul final, iar b─ârba┼úii prezen┼úi ├«n public nu ┼či-au putut lua ochii de la ele.

image
Mihai Mazăre a admirat fetele alături de mai mulţi amici

image
Foto: Blitz

Printre spectatori s-a aflat ┼či Mihai Maz─âre, fratele fostului primar aflat acum dup─â gratii. ├Än vremurile bune, Radu Maz─âre era ÔÇťregeleÔÇŁ concursurilor de miss ┼či era nelipsit de la astfel de manifest─âri. Concursul de s├ómb─ât─â a adus ├«n fa┼úa publicului ┼či crea┼úiile unor designeri de la malul m─ârii. Multe fete au c├ó┼čtigat titluri, aleg├óndu-se pentru fiecare sta┼úiune c├óte o miss. O t├ón─âr─â din Suceava a c├ó┼čtigat Miss Popularitate, iar alta, din Chi┼čin─âu, a plecat acas─â cu titlul de Miss Turism.

image
Fetele au defilat ├«nt├ói ├«n costume de baie ┼či au l─âsat audien┼úa f─âr─â r─âsuflare

Dar Miss Litoral a fost desemnat─â Alexandra Mitru┼ú din B─âile┼čti, jude┼úul Olt, care a avut num─ârul 1 ├«n concurs. ├Äntr-adev─âr, num─ârul 1 i-a purtat noroc, mai ales c─â era ┼či primul concurs de frumuse┼úe la care a participat. Ce-┼či dore┼čte Alexandra? ÔÇťS─â ajung c├ót mai sus ├«n modeling ┼či vreau s─â devin ┼či medic kinetoterapeutÔÇŁ. C├ó┼čtig─âtoarele au fost premiate cu vacan┼úe ┼či ┼čedin┼úe foto. Totodat─â, ele vor reprezenta Rom├ónia la concursuri de frumuse┼úe din Paris sau Dubai.

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
zodiac 600x400 jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg