Ea e femeia de serviciu care a murit în clubul Colectiv

image
Fiica cea mare ├«┼či pl├ónge mama moart─â ├«n incendiul din clubul Colectiv Foto: captur─â Antena 1

Tragedia de vineri noapte (30 octombrie) din clubul Colectiv a ├«ndoliat zeci de familii. O femeie de serviciu, ├«n v├órst─â de 38 de ani, care s-a dus la club ├«n locul unei colege se afl─â printre cei 30 de mor╚Ťi. Decesul ei a provocat durere de nedescris pentru cei 5 copila┼či r─âma┼či acum f─âr─â niciun sprijin.

Era mama a cinci copii. Femeia se ocupa de cur─â╚Ťenie, dar nu era tura ei ├«n acea sear─â fatidic─â. S-a dus ├«n locul unei colege care a sunat-o s─â ├«i spun─â c─â se simte r─âu. Nu a mai apucat s─â se ├«ntoarc─â acas─â la micu┼úii ei. A murit c─âlcat─â ├«n picioare de mul┼úimea care s-a panicat ├«n momentul ├«n care a izbucnit incendiul. So┼úul ei a murit ┼či el ├«ntr-un accident de serviciu, iar acum cei cinci ├«ngeri au r─âmas orfani. Copiii au urm─âtoarele v├órste: 11 ani( gemenii) , 14 ani, 16 ani ╚Öi 23 ani.

"Măicuţa mea nu mai e. A murit. Am simţit că nu mai am cui să mă plâng. E cea mai grea durere. Ea ne făcea tot ce era mai bun. Foarte mult s-a chinuit cu noi. Nu ne-a dat niciodată", a declarat Camelia, fiica Mariei, duminică seară în cadrul ediţiei speciale a emisiunii ''Acces Direct'', de la Antena 1.

Mama lor a plecat cu o jum─âtate de or─â mai devreme de acas─â, dar nu a uitat s─â ├«i spun─â uneia dintre fete c─â atunci c├ónd se va ├«ntoarce acas─â vor merge ├«mpreun─â ├«n parc. "Mi-a spus c─â atunci c├ónd o s─â se ├«ntoarc─â acas─â de diminea┼ú─â o s─â mearg─â cu mine s─â ├«mi ia ni┼čte ghete frumoase ┼či apoi mergem ├«n parc", a ad─âugat ┼či Denisa, una dintre fetele Mariei Ion.

Vineri noapte (30 octombrie), incendiul produs ├«n Club Colectiv a ucis 30 de oameni ╚Öi a r─ânit al╚Ťi 184. La ora actual─â, 146 de persoane au r─âmas internate ├«n spitalele bucure╚Ötene, 90 dintre ele fiind grav r─ânite. Rom├ónia este ├«n doliu na╚Ťional timp de trei zile, ├«ncep├ónd cu s├ómb─ât─â (31 octombrie).

interior 1583876 1920 jpg
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
image png
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
bote bal contesa JPG
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg
instagram social media jpg
VPN jpg